Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ελληνικό Φεστιβάλ και ΕΟΤ σε κοινά προγράμματα προβολής

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιούνιος 2002, 00:00

Σε κοινή συνέντευξη που έδωσε ο κ. Κούκος πρόεδρος Ελληνικών Φεστιβάλ και ο κ. Πατέλλης πρόεδρος ΕΟΤ, με την ευκαιρία της<...> παρουσίασης της Παραδοσιακής Ορχήστρας Κίνας στο Ηρώδειο, ανακοίνωσαν το κοινό σχέδιο δράσης συνεργασίας μεταξύ της ‘Ελληνικό Φεστιβάλ<.>

Α.Ε.’ και Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το σχέδιο δράσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διάθεση στην προώθηση, διαφήμιση και προβολή του

φεστιβάλ<.>

μέσω των 24 Γραφείων Τουρισμού του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Παράλληλα ο ΕΟΤ θα διοργανώσει εκθέσεις στα πλαίσια των παραστάσεων των Ελληνικών Φεστιβάλ, αρχής γενομένης από την έκθεση στο Ηρώδειο, που θα εγκαινιασθεί με την ευκαιρία της παράστασης των Κινέζων καλλιτεχνών. Για τη διαφήμιση και προβολή του Φεστιβάλ θα γίνει συνεργασία και ειδική παρουσίαση Τουρισμού και Φεστιβάλ για τη χρονιά 2003. Παράλληλα, θα συμμετάσχει το Φεστιβάλ στα διεθνή περίπτερα του ΕΟΤ στις βασικές τουριστικές εκθέσεις Μιλάνου, Βερολίνου, Λονδίνου, Μόσχας και Γενεύης.

Τέλος, το 2004 θα διοργανωθεί συμπόσιο-συζήτηση με θέμα Πολιτιστικός (Φεστιβαλικός) Τουρισμός με συμμετοχή των κυριοτέρων Φεστιβάλ της Ευρώπης. Ο Πολιτιστικός Τουρισμός (Φεστιβαλικός Τουρισμός) συμβάλει στην προώθηση του πολιτιστικού (Τουριστικού) προϊόντος που η χώρα μας έχει επιλέξει να αναδείξει σαν από τα κύρια πλεονεκτήματα της.

Η Ελλάδα πέρα από τη μακρά ιστορία της έχει να επιδείξει και μια σύγχρονη πολιτιστική δραστηριότητα που το Φεστιβάλ Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ θα προβάλει διεθνώς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top