Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Skyserv ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2022, 14:00

Η εταιρεία πραγματοποίησε την πρώτη της επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.


Η Skyserv, ελληνική εταιρεία στον κλάδο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών, εγκαινίασε τη λειτουργία της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Με σημαντική εμπειρία σε 36 αεροδρόμια στην Ελλάδα και περισσότερους από 150 πελάτες, η εταιρεία κέρδισε πρόσφατα το διαγωνισμό για την τρίτη άδεια για υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στο Αεροδρόμιο “Γλαύκος Κληρίδης”.

Η Skyserv προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την επίγεια εξυπηρέτηση των αερομεταφορών και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, σε προσλήψεις προσωπικού και στο επιχειρηματικό πλάνο της επόμενης τριετίας προβλέπεται η αύξησή τους, καθώς και η διεύρυνση των διεθνών στρατηγικών συνεργιών. Μετά την αεροπορική εταιρεία SKY express, η οποία δραστηριοποιείται όλο το χρόνο στην Κύπρο αλλάζοντας ήδη το τοπίο των κυπριακών αερομεταφορών, η είσοδος της Skyserv στην κυπριακή αγορά με την επωνυμία Skyserv (Cyprus) Ltd επιβεβαιώνει την βούληση του Ομίλου IOGR να επενδύσει στην κυπριακή αγορά με τρόπο μόνιμο, βιώσιμο και σταθερό, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την κυπριακή οικονομία και τον κυπριακό τουρισμό.

Όπως δήλωσε η εμπορική διευθύντρια της Skyserv, κα Μάρθα Γεωργιλά, “ο Όμιλος έφτασε στην Κύπρο με τη SKY express, πριν από δύο χρόνια, στηρίζοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές και τους ανθρώπους της χώρας. Σήμερα, αυτή η σχέση ενισχύεται περαιτέρω με μία νέα, μεγάλη επένδυση στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης (groung handling) του αεροδρομίου. Με νέες, εξειδικευμένες θέσεις εργασίας, ενισχύουμε μια αγορά που ωφελεί πολλαπλά την Κύπρο. Στη SKYserv είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η κοινά επωφελής και επιτυχημένη πορεία θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top