Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού του βυθού από το Neptune Hotels

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούλιος 2022, 12:44

Οι συμμετέχοντες, 59 άτομα, μεταξύ αυτών 22 παιδιά, απομάκρυναν όγκο σκουπιδιών 22 κιλών και έστειλαν μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.


To Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa, στην Κω, σε συνεργασία με την HELMEPA και την εταιρεία καταδύσεων Silent Explorers, διοργάνωσε στις 24 Ιουλίου δράση για τον καθαρισμό της παραλίας και του βυθού δίπλα από το ξενοδοχείο, τηρώντας για άλλη μια χρονιά τη δέσμευσή του σε ό,τι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ξενοδοχείου, το προσωπικό και οι επισκέπτες συμμετείχαν στην εθελοντική δράση. Εθελοντές όλων των ηλικιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και συγκέντρωσαν σημαντικό όγκο σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στη θάλασσα. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες, 59 άτομα, μεταξύ αυτών 22 παιδιά, απομάκρυναν όγκο σκουπιδιών 22 κιλών και έστειλαν μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.“Η έννοια της βιωσιμότητας είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα του Neptune Hotels. Αντιμετωπίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας και με την εθελοντική αυτή δράση που υλοποιείται κάθε χρόνο από το ξενοδοχείο, θέλουμε αφενός να συνεισφέρουμε στην απορρύπανση των ακτών μας, αλλά κυρίως να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η
προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων αποτελεί υπόθεση όλων μας. Και επειδή η νότια πλευρά της Κω διαθέτει ένα τεράστιο παραλιακό μέτωπο, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του οικοσυστήματος μας, οφείλουμε να το φροντίζουμε και να το προστατεύουμε”, δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Ζαρίκος, γενικός διευθυντής του Neptune Hotels.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top