Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αθλητικός τουρισμός

Οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στις 20 και 21 Αυγούστου 2022

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούλιος 2022, 14:42

Πρόκειται για μια συνδιοργανώση της περιβαλλοντικής οργάνωσης 'Πράσινο + Μπλε' του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής μέσω του αθλήματος της ποδηλασίας.


Σε υψόμετρο 1.100 μέτρα, μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, υλοποιούνται για 12 συναπτά χρόνια από το 2010 οι Open “Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας” ποδηλασίας δρόμου 35χλμ. και ορεινής ποδηλασίας 26 και 40χλμ. ανδρών και γυναικών.

Μια ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία σε υπέροχα δασικά μονοπάτια, απολαμβάνοντας τη φύση, αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Πρόκειται για μια συνδιοργανώση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο + Μπλε” του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής μέσω του αθλήματος της ποδηλασίας, σε προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, προβάλλοντας την μοναδικότητα και την ομορφιά της περιοχής σε αθλητές και φίλους του αθλήματος από όλη τη χώρα.

Οι αγώνες υλοποιούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προσφέροντας μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία σε διαδρομές των 35χλμ. road bike και 40χλμ. και 24χλμ. mtb, καθώς και για ηλεκτρικά ποδήλατα mtb στα 40χλμ.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top