Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Απονομή 'Γαλάζιας Σημαίας' στο Mythos Palace για 18η (!) συνεχόμενη χρονιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Αύγουστος 2022, 12:03

Η αμμώδης παραλία του Κουρνά βρίσκεται κάτω από το Mythos Palace Resort & Spa και προστατεύεται από το πρόγραμμα οικολογικής φύσης NATURA 2000.


Η διεύθυνση και η διοίκηση του ξενοδοχείου Mythos Palace της Βανταράκης ΑΕ στον Καβρό Αποκορώνου Κρήτης, στo πλαίσιo των προσπαθειών για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του βιώσιμου τουρισμού στην περιοχή, ανακοινώνει την απόκτηση της “Γαλάζιας Σημαίας” για 18η συνεχόμενη χρονιά.

Η αμμώδης παραλία του Κουρνά βρίσκεται κάτω από το Mythos Palace Resort & Spa και προστατεύεται από το πρόγραμμα οικολογικής φύσης NATURA 2000. Από το 2005, η παραλία του ξενοδοχείου αναγνωρίζεται κάθε χρόνο από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) για το καθαρό, οργανωμένο και ασφαλές περιβάλλον της. Το 2022 δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα, διατηρώντας τη μακρόχρονη παράδοση που ικανοποιεί τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης. Με παρουσία προσωπικού και πελατών του ξενοδοχείου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανάρτησης της Σημαίας στην παράλια του Κουρνά.

Προτεραιότητα του ξενοδοχείου είναι “ο σεβασμός και η προστασία της φυσικής ομορφιάς της Γεωργιούπολης, ώστε οι επόμενες γενιές να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά της για πολλά χρόνια ακόμη”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top