Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ξεκινά τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Αύγουστος 2022, 11:02

Η διοίκηση της Cyprus Airways αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις τοπικών ιστοσελίδων σχετικά με τις νέες προγραμματισμένες πτήσεις της προς Γερεβάν.


Τους τελευταίους μήνες η Cyprus Airways έχει προγραμματίσει εποχικές πτήσεις προς το Γερεβάν, όπως και οι ανταγωνιστικές εταιρείες Aegean Airways και Wizzair. Μετά την απόκτηση όλων των σχετικών αδειών, οι πτήσεις δημοσιεύθηκαν από την αεροπορική εταιρεία χθες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένη βάση 2 φορές την εβδομάδα με airbus A320.

“Η διοίκηση της Cyprus Airways εκπλήσσεται όταν διαβάζει αυτές τις αναφορές και αποστασιοποιείται πλήρως από τους υπαινιγμούς ότι αυτές οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες και πιο συγκεκριμένα, αερομεταφορείς με έδρα τη Ρωσία”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

“Οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν συνεργάζονται μέσω διασύνδεσης, κοινής χρήσης κωδικών ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο με ρωσικούς αερομεταφορείς, από την ημέρα που τέθηκαν σε εφαρμογή οι κυρώσεις, φέτος τον Φεβρουάριο.

Η Cyprus Airways εκτελεί τακτικές πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν, όπως κάνουν και οι ανταγωνιστικές εταιρείες, Wizzair και Aegean Airways. Οι Κυπριακές Αερογραμμές, όπως και οι άλλες εταιρείες, υπέβαλαν αίτηση και έλαβαν όλες τις άδειες και τα πιστοποιητικά, ώστε να εκτελούν κανονικά τις συγκεκριμένες πτήσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top