Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways ξεκινά τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ξεκινά τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν

Η διοίκηση της Cyprus Airways αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις τοπικών ιστοσελίδων σχετικά με τις νέες προγραμματισμένες πτήσεις της προς Γερεβάν.

Τους τελευταίους μήνες η Cyprus Airways έχει προγραμματίσει εποχικές πτήσεις προς το Γερεβάν, όπως και οι ανταγωνιστικές εταιρείες Aegean Airways και Wizzair. Μετά την απόκτηση όλων των σχετικών αδειών, οι πτήσεις δημοσιεύθηκαν από την αεροπορική εταιρεία χθες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένη βάση 2 φορές την εβδομάδα με airbus A320.

“Η διοίκηση της Cyprus Airways εκπλήσσεται όταν διαβάζει αυτές τις αναφορές και αποστασιοποιείται πλήρως από τους υπαινιγμούς ότι αυτές οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες και πιο συγκεκριμένα, αερομεταφορείς με έδρα τη Ρωσία”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

“Οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν συνεργάζονται μέσω διασύνδεσης, κοινής χρήσης κωδικών ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο με ρωσικούς αερομεταφορείς, από την ημέρα που τέθηκαν σε εφαρμογή οι κυρώσεις, φέτος τον Φεβρουάριο.

Η Cyprus Airways εκτελεί τακτικές πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν, όπως κάνουν και οι ανταγωνιστικές εταιρείες, Wizzair και Aegean Airways. Οι Κυπριακές Αερογραμμές, όπως και οι άλλες εταιρείες, υπέβαλαν αίτηση και έλαβαν όλες τις άδειες και τα πιστοποιητικά, ώστε να εκτελούν κανονικά τις συγκεκριμένες πτήσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024