Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μεγάλο κενό δημιουργεί η έλλειψη γραφείου τουριστικών πληροφοριών στα Χανιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούνιος 2002, 00:00

Μεγάλο κενό δημιουργείται από την έλλειψη γραφείου τουριστικών πληροφοριών στα Χανιά<.> όπως καταγγέλλει ο νομάρχης Χανίων<...>

Γιώργος Κατσανεβάκης.

Ο κ. Κατσανεβάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Πατέλλη ζητά την άμεση ίδρυση Γραφείου Πληροφορίων από τον ΕΟΤ. Συγκεκριμένα, η επιστολή του νομάρχη έχει ως εξής:

“Κύριε πρόεδρε, σύμφωνα με το ΠΔ 343/2001 άρθρο 11 ‘Η παροχή των πληροφοριών γίνεται από γραφεία Πληροφοριών που λειτουργούν με ευθύνη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και συστήνονται ύστερα από εισήγηση του ΕΟΤ με απόφαση του εποπτεύοντος υπουργού που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως’.

Στα Χανιά το μέχρι πρόσφατα Γραφείο Πληροφοριών σταμάτησε τη λειτουργία του λόγω της απομάκρυνσης της μιας και μόνης αποσπασμένης υπαλλήλου του, που τοποθετήθηκε σε άλλη θέση, ενώ οι εναπομείναντες υπάλληλοι απασχολούνται σε αντικείμενο διαφορετικό από αυτό της παροχής Τουριστικών πληροφοριών.

Κατά την τρέχουσα λοιπόν τουριστική περίοδο παρουσιάζεται στον τόπο μας, ‘κενό’ στην παροχή γενικών τουριστικών πληροφοριών στους επισκέπτες μας, οι οποίοι λογικό είναι να αναχωρήσουν από τον τόπο μας, δυσαρεστημένοι για το λόγο αυτό.

Σας καλούμε, κατόπιν τούτου προχωρήσετε άμεσα στην ίδρυση γραφείου πληροφοριών τώρα στην αρχή μιας ούτως ή άλλως προβληματικής τουριστικής περιόδου περισώζοντας κατά το δυνατόν την παρουσία μας στην τουριστική αγορά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top