Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην τελική φάση η αξιολόγηση των προτάσεων για τις Μαρίνες της Αττικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Ιούλιος 2002, 00:00

Στα μέσα Ιουλίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση των 17 τεχνικών προσφορών που έχουν γίνει από 8 κοινοπραξίες ιδιωτικών εταιριών για<...> τις τρεις μαρίνες<.> της Αττικής. Συγκεκριμένα, για τη μαρίνα<.>

του Αλίμου έχουν κατατεθεί 7 προσφορές, για το Φλοίσβο 6 προσφορές, και για τη Ζέα 4 προσφορές.

Οι προσφορές, στο τεχνικό τους μέρος, περιλαμβάνουν αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στη μεταμόρφωση των μαρινών σε σύγχρονα συγκροτήματα ελλιμενισμού και παροχής ενός μεγάλου φάσματος υπηρεσιών τουρισμού και αναψυχής.

Μετά την αξιολόγηση των προσφορών στο τεχνικό τους μέρος και την προεπιλογή μεταξύ των 17 προτάσεων θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές των προεπιλεγέντων και θα αναδειχθούν οι πλειοδότες για καθεμία από τις τρεις μαρίνες.

Στην τελική φάση το μόνο κριτήριο επιλογής των αναδόχων θα είναι η βέλτιστη οικονομική προσφορά. Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Αττικής, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι κοινοπραξίες των ιδιωτικών εταιριών θα αναλάβουν την εκμετάλλευση και διαχείριση των μαρινών με συμβάσεις διάρκειας 40 ετών και με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα να λαμβάνουν ετήσιο μίσθωμα, διατηρώντας το 25% της εταιρίας διαχείρισης που θα δημιουργηθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top