Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΈληξε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ενοικίαση των κατοικιών για το 2004

Έληξε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ενοικίαση των κατοικιών για το 2004

Έληξε με επιτυχία η πρώτη φάση του διαγωνισμού που έχει προκηρύξει η Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004 με στόχο την ανάδειξη δύο επίσημων φορέων διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή […]

Έληξε με επιτυχία η πρώτη φάση του διαγωνισμού που έχει προκηρύξει η Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004<.> με στόχο την ανάδειξη<...> δύο επίσημων φορέων διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή θεατών και επισκεπτών κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Πιο αναλυτικά, υποβλήθηκαν τρεις προσφορές από ισάριθμες υπό σύσταση κοινοπραξίες οι οποίες περιλαμβάνουν εταιρίες που εκπροσωπούν όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών και εταιρίες διαχείρισης ακινήτων.

Η πρώτη υπό σύσταση κοινοπραξία “Alpha Ολυμπιακή Φιλοξενία”, αποτελείται από τις εταιρίες “Alpha Αστικά Ακίνητα”, “Alpha Ασφαλιστική”, “Έπαθλον” και “ΕΛΠΑ Altis”.

Η δεύτερη κοινοπραξία “Ελληνική Ολυμπιακή Φιλοξενία” αποτελείται από τις εταιρίες “EFG Eurobank Properties SA”, “Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Αν. Τουριστική Εταιρία” και “Γιώργος Κορμούζης”.

Τέλος, η τρίτη κοινοπραξία “Εστία” αποτελείται από τις εξής εταιρίες: “Lambert Smith Hampton”, “Ασπίς Εστία ΑΕ Αστικά Ακίνητα”, “Eurostar ΑΤΕΒΕ/Travel Plan” και “Plotin Τουριστικές Επιχειρήσεις”.

Μετά την αποσφράγιση των προσφορών θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης των συμμετεχόντων ώστε ο διαγωνισμός να ολοκληρωθεί με τη δεύτερη φάση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024