Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έληξε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την ενοικίαση των κατοικιών για το 2004

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Ιούλιος 2002, 00:00

Έληξε με επιτυχία η πρώτη φάση του διαγωνισμού που έχει προκηρύξει η Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004<.> με στόχο την ανάδειξη<...>

δύο επίσημων φορέων διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή θεατών και επισκεπτών κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Πιο αναλυτικά, υποβλήθηκαν τρεις προσφορές από ισάριθμες υπό σύσταση κοινοπραξίες οι οποίες περιλαμβάνουν εταιρίες που εκπροσωπούν όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών και εταιρίες διαχείρισης ακινήτων.

Η πρώτη υπό σύσταση κοινοπραξία “Alpha Ολυμπιακή Φιλοξενία”, αποτελείται από τις εταιρίες “Alpha Αστικά Ακίνητα”, “Alpha Ασφαλιστική”, “Έπαθλον” και “ΕΛΠΑ Altis”.

Η δεύτερη κοινοπραξία “Ελληνική Ολυμπιακή Φιλοξενία” αποτελείται από τις εταιρίες “EFG Eurobank Properties SA”, “Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς Αν. Τουριστική Εταιρία” και “Γιώργος Κορμούζης”.

Τέλος, η τρίτη κοινοπραξία “Εστία” αποτελείται από τις εξής εταιρίες: “Lambert Smith Hampton”, “Ασπίς Εστία ΑΕ Αστικά Ακίνητα”, “Eurostar ΑΤΕΒΕ/Travel Plan” και “Plotin Τουριστικές Επιχειρήσεις”.

Μετά την αποσφράγιση των προσφορών θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης των συμμετεχόντων ώστε ο διαγωνισμός να ολοκληρωθεί με τη δεύτερη φάση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top