Τελευταία νέα
ΑρχικήΟι Ειδήσεις του TDNΣαμποτάρουν τον τουρισμό με φάρσες για βόμβες

Σαμποτάρουν τον τουρισμό με φάρσες για βόμβες

Τηλεφωνήματα αγνώστων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη διπλανή μας Γιουγκοσλαβία ενημερώνουν για βόμβες που τελικά αποδεικνύονται φάρσες, δημιουργώντας και άλλα προβλήματα στον κλάδο του τουρισμού. Συγκεκριμένα, το Σάββατο […]

Τηλεφωνήματα αγνώστων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη διπλανή μας Γιουγκοσλαβία ενημερώνουν για<...> βόμβες που τελικά αποδεικνύονται φάρσες, δημιουργώντας και άλλα προβλήματα στον κλάδο του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο έγινε καταγγελία ότι το πλοίο “Εξπρές Στρίντζης” είναι παγιδευμένο. Παρόλο που πλοίο με τέτοιο όνομα δεν υπάρχει, ενημερώθηκαν όλα τα πλοία της εταιρίας Στρίντζης καθώς και αρμόδιες Λιμενικές Αρχές λιμένων που προσεγγίζουν τα πλοία της παραπάνω εταιρίας για διενέργεια λεπτομερούς ελέγχου η οποία είχε αρνητικά αποτελέσματα.

Επίσης, για δυόμισι ώρες έμεινε κλειστό προχθές το μεσημέρι το αεροδρόμιο του Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, λόγω ανώνυμου τηλεφωνήματος για ύπαρξη βόμβας. Οι επιβάτες τριών αεροπλάνων που μόλις είχαν προσγειωθεί αναγκάστηκαν να παραμείνουν στα αεροσκάφη ενώ τρία αεροπλάνα που επρόκειτο να αναχωρήσουν για Λιουμπλιάνα, Ντύσελντορφ και Ζάγκρεμπ εκκενώθηκαν.

Μετά από έρευνες των αρχών στο αεροδρόμιο αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και το αεροδρόμιο ξανάρχισε να λειτουργεί κανονικά.

Επιπλέον, “μεμονωμένα περιστατικά” όπως χαρακτηρίστηκε από το FBI το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στα εκδοτήρια της αεροπορικής εταιρίας EL AL στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όταν άγνωστος οπλισμένος με ένα 45άρι περίστροφο πυροβόλησε εναντίον των υπαλλήλων της EL AL, δυναμιτίζουν τον διεθνή τουρισμό και διατηρούν ένα αίσθημα ανασφάλειας να πλανάται στους διεθνείς ταξιδιώτες με άγνωστες συνέπειες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024