Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsHertz – Autohellas: Νέος σταθμός εξυπηρέτησης στην Θεσσαλονίκη

Hertz – Autohellas: Νέος σταθμός εξυπηρέτησης στην Θεσσαλονίκη

Νέος σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Hertz–Autohellas SA λειτουργεί στην περιοχή Νέα Πολιτεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο νέος σταθμός αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των περιοχών της Δυτικής […]

Νέος σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Hertz<.>–Autohellas<.> SA λειτουργεί στην περιοχή<...> Νέα Πολιτεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο νέος σταθμός αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την εξυπηρέτηση των περιοχών της Δυτικής Θεσσαλονίκης καθώς και των περιοχών της Σίνδου και του Καλοχωρίου.

H Hertz-Autohellas S.A. λειτουργεί 4 σταθμούς εξυπηρέτησης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης περιλαμβανομένου και του γραφείου μέσα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Η Ηertz έχει αναπτύξει ιδιόκτητες κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης στις μεγάλες περιοχές της χώρας όπως η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδο, η Κέρκυρα και η Μύκονος. Στη Θεσσαλονίκη η Hertz καλύπτει όλες τις ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτων είτε πρόκειται για βραχυχρόνιες είτε για μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024