Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsHERTZ: Διανομή μερισμάτων, αύξηση του κεφαλαίου, και νέο διοικητικό συμβούλιο

HERTZ: Διανομή μερισμάτων, αύξηση του κεφαλαίου, και νέο διοικητικό συμβούλιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Autohellas Hertz Α.Τ.Ε.Ε προς το χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, αποφάσισε την διανομή μερίσματος και την αύξηση του κεφαλαίου. […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Autohellas<.> Hertz<.> Α.Τ.Ε.Ε προς το χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, η ετήσια<...> Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, αποφάσισε την διανομή μερίσματος και την αύξηση του κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, αφού εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις (Ισολογισμός, κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης, Πίνακας Διάθεσης κερδών, Προσάρτημα) και η σχετική έκθεση του Δ.Σ., η συνέλευση ενέκρινε την διάθεση αποτελεσμάτων της εταιρίας και τη διανομή μερίσματος 0,28 ευρώ ανά μετοχή. Επίσης, εγκρίθηκε η μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ και την στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2842/2000 σε 0.59 ευρώ ανά μετοχή. Τέλος, η Τακτική Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας δι’ αυξήσεως της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής με κεφαλαιοποίηση α) του αποθεματικού εξ’ αναπροσαρμογής της αξίας των λοιπών περιουσιακών στοιχείων και β) μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, σε 0.63 ευρώ ανά μετοχή.

Ακόμα, εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Εκτελεστικά μέλη είναι:

  • Θεόδωρο Βασιλάκη,
  • Ευτύχιο Βασιλάκη,
  • Εμμανουέλα Βασιλάκη,
  • Δημήτριο Μαγγιώρο,
  • Αντώνιο Μουλιανιτάκη,
  • Γαρυφαλλιά Πελεκάνου,

Μη εκτελεστικό μέλος είναι ο Γεώργιος Βασιλάκης, και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη είναι οι Σπύρος Φλέγγας και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024