Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΤ και ASTA τίμησαν την 226η επέτειο της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

ΠΟΕΤ και ASTA τίμησαν την 226η επέτειο της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού και η ASTA HELLAS διοργάνωσαν δεξίωση εν πλω στο κρουαζιερόπλοιο HERMES προς τιμή της Αμερικανικής Πρεσβείας για τη 226η επέτειο της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α. Στη […]

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού και η ASTA<.> HELLAS διοργάνωσαν δεξίωση εν πλω στο<...> κρουαζιερόπλοιο HERMES προς τιμή της Αμερικανικής Πρεσβείας για τη 226η επέτειο της ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.

Στη δεξίωση παρευρέθησαν όλοι οι εργαζόμενοι της Αμερικανικής Πρεσβείας με επικεφαλής τον κ. Walter Hage, Πρέσβεις άλλων χωρών, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, ο Αρχηγός και Υπαρχηγοί του ΓΕΝ και πλήθος προσωπικοτήτων του τουριστικού και επαγγελματικού γενικότερα χώρου.

Μετά από τις σύντομες ομιλίες-χαιρετισμούς του προέδρου της ΠΟΕΤ<.> κ. Μάριου Τριβυζά, του προέδρου της ASTA HELLAS κ. Ανδρέα Μπαλακάκη, του πρώην Υπουργού και Βουλευτή κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και του εκπροσώπου της Αμερικανικής Πρεσβείας κ. Walter Hage, ακολούθησε η βράβευση των εταιριών Royal Olympic Cruises, ROC, και Ηπειρωτική Υδραϊκή, στο πρόσωπο του κ. Ανδρέα Ποταμιάνου για τα 50 χρόνια ανελλιπούς προσφοράς του στην Ελληνική ναυτιλία και τον τουρισμό γενικότερα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024