Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Plotin Air ανέλαβε την αντιπροσώπευση της ρουμανικής TAROM

Η Plotin Air ανέλαβε την αντιπροσώπευση της ρουμανικής TAROM

Η Plotin Air, εταιρία του ομίλου Plotin, ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Ρουμανικού Εθνικού Αερομεταφορέα TAROM για όλη την Ελλάδα. Η αντιπροσώπευση (G.S.A.) αφορά τόσο την επιβατική κίνηση (passengers) όσο και […]

Η Plotin<.> Air, εταιρία του ομίλου Plotin, ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Ρουμανικού Εθνικού Αερομεταφορέα TAROM<.> για<...> όλη την Ελλάδα. Η αντιπροσώπευση (G.S.A.) αφορά τόσο την επιβατική κίνηση (passengers) όσο και τα εμπορεύματα (cargo).

H TAROM συνδέει την Αθήνα με το Βουκουρέστι σε καθημερινή βάση (αναχώρηση από Αθήνα για Βουκουρέστι στις 7:30 το πρωί και επιστροφή από Βουκουρέστι για Αθήνα στις 19:00 με άφιξη στις 20:30), ενώ η Θεσσαλονίκη συνδέεται με το Βουκουρέστι καθημερινά εκτός από την Τρίτη και το Σάββατο. Η γραμμή της Αθήνας εξυπηρετείται με σύγχρονα αεροσκάφη τύπου 737-300/700, ενώ η Θεσσαλονίκη με ελικοφόρα ATR 42 νέας γενιάς.

Στους άμεσους στόχους της Plotin Air είναι η αύξηση της συχνότητας των πτήσεων τόσο για την Αθήνα όσο και για την Θεσσαλονίκη, με δεδομένη την αύξηση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας και της συνεχώς αυξανόμενης παρουσίας ελληνικών επιχειρήσεων στην Ρουμανία.

Περαιτέρω στόχος είναι η αξιοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος Ρουμάνων παραθεριστών στην Ελλάδα, όπως και η ανάδειξη της Ρουμανίας σε ταξιδιωτικό προορισμό για Έλληνες εκδρομείς. Μέσω Βουκουρεστίου, η Αθήνα συνδέεται με Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Άμστερνταμ, Νέα Υόρκη και Πεκίνο.

Την γενική διεύθυνση της νέας αυτής δραστηριότητας του ομίλου Plotin ανέλαβε ο κ. Roger Gatt με εμπειρία στον χώρο. Η έδρα της δραστηριότητας είναι στα κεντρικά γραφεία του ομίλου Plotin, με γραφεία της Plotin στη Θεσσαλονίκη, καθώς και με γραφείο στο επίπεδο των αφίξεων του αερολιμένα των Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος από όπου η Plotin Air παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών στους επιβάτες της TAROM.

Εκτός από την TAROM, η Plotin Air έχει την εμπορική αντιπροσώπευση των Γερμανικών αεροπορικών εταιριών Condor και AeroLloyd.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024