Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΟι πελάτες των Travelers Cheques της American Express διαθέτουν €1.015 ετησίως στις διακοπές τους

Οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express διαθέτουν €1.015 ετησίως στις διακοπές τους

Σύμφωνα με έρευνα της American Express, οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express διεθνώς διαθέτουν κατά μέσο όρο €1.015 ετησίως, σε ταξίδια στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η […]

Σύμφωνα με έρευνα της American Express<.>, οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express διεθνώς<...> διαθέτουν κατά μέσο όρο €1.015 ετησίως, σε ταξίδια στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Wagner Group εκ μέρους της American Express και περιελάμβανε ερωτήματα προς ταξιδιώτες διαφόρων χωρών σχετικά με τις αγοραστικές τους συνήθειες. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express δαπανούν σχεδόν 20% περισσότερο σε καθημερινά έξοδα από τους τουρίστες που χρησιμοποιούν άλλους τρόπους πληρωμής. Οι τουρίστες εκτιμούν τα Travelers Cheques γιατί προσφέρουν ασφάλεια, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Οι επιχειρήσεις που αποδέχονται τα travelers cheques, επωφελούνται γιατί προσελκύουν ένα διευρυμένο καταναλωτικό κοινό, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Ορισμένα αποτελέσματα της έρευνας:

  • Σχεδόν 60% των πελατών των Travelers Cheques της American Express διεθνώς πιστεύουν ότι τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και οι επιχειρήσεις που αποδέχονται μια ευρεία γκάμα μεθόδων πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων και των travelers cheques, προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον πελάτη.
  • Σχεδόν 30% των πελατών των Travelers Cheques της American Express διεθνώς, δηλώνουν πιο σίγουροι να χρησιμοποιήσουν καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις που προβάλλουν το σήμα αποδοχής των Travelers Cheques της American Express.
  • Σχεδόν 25% των πελατών των Travelers Cheques της American Express διεθνώς, δηλώνουν ότι τείνουν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις που δέχονται αυτή τη μορφή πληρωμής.
  • Διεθνώς, οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express, ξοδεύουν σχεδόν 20% περισσότερο για φαγητό από τους τουρίστες που χρησιμοποιούν άλλες μορφές πληρωμής.
  • Περισσότεροι από το 65% των πελατών των Travelers Cheques της American Express διεθνώς χρησιμοποιούν τα travelers cheques σε εστιατόρια ή για την αγορά τροφίμων.
  • Οι τουρίστες που χρησιμοποιούν Travelers Cheques της American Express ξοδεύουν κατά μέσο όρο 30% περισσότερο σε ξενοδοχεία και ξενώνες, σε σύγκριση με αυτούς που χρησιμοποιούν άλλες μορφές πληρωμής.
  • Το 80% των πελατών των Travelers Cheques της American Express διεθνώς, χρησιμοποιούν τα travelers cheques σε καταστήματα.

Ο κ. Keith Meyrick, Αντιπρόεδρος της Worldwide American Express Travelers Cheque Acceptance δήλωσε σχετικά, “Η έρευνα έδειξε ότι, κατά μέσο όρο, οι πελάτες των Travelers Cheques της American Express ξοδεύουν σε κάθε τους ταξίδι 25% περισσότερο σε καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις από τους τουρίστες που χρησιμοποιούν άλλες μορφές πληρωμής. Οι επιχειρήσεις που δέχονται travelers cheques μπορούν να επιτύχουν μεγαλύτερες πωλήσεις και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον πελάτη”.

Η American Express ξεκίνησε πρόσφατα μια καμπάνια ενημέρωσης των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων, στα οποία περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια, σχετικά με τα πλεονεκτήματα και την ευκολία αποδοχής των Travelers Cheques. Η συγκεκριμένη καμπάνια δίνει έμφαση στο ότι δεν χρειάζεται υπογραφή συμβολαίου και η εξαργύρωση είναι πάντα εξασφαλισμένη από την American Express, εφόσον οι επιχειρήσεις ακολουθούν τη γρήγορη και απλή μέθοδο “Προσέξτε και Συγκρίνετε” σε ό,τι αφορά τη γνησιότητα των υπογραφών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024