Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Πέλλα πρωτεύουσα της FYROM κατά το CNN

Η Πέλλα πρωτεύουσα της FYROM κατά το CNN

Ως πρωτεύουσα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας παρουσιάστηκε η Πέλλα από το δικτυακό τόπο του CNN όπου σε σελίδα του σχετικά με την Ευρώπη (http://www.cnn.com/WORLD/europe/sites.html) παρουσίασε την ελληνική πόλη […]

Ως πρωτεύουσα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας παρουσιάστηκε η Πέλλα από το δικτυακό τόπο του CNN όπου<...> σε σελίδα του σχετικά με την Ευρώπη (http://www.cnn.com/WORLD/europe/sites.html) παρουσίασε την ελληνική πόλη ως πρωτεύουσα της ‘Macedonia’.

Το τραγικό αυτό λάθος που δεν αρμόζει σε ένα δίκτυο αυτού του επιπέδου έγινε αντιληπτό από το ChooseGreece το οποίο άμεσα αποτάθηκε στον επίσημο αντιπρόσωπο του CNN στην Ελλάδα και έτσι το λάθος αποκαταστάθηκε και πλέον αναφέρεται στη θέση “Macedonia” η “Former Yugoslav Republic of Macedonia” με πρωτεύουσα τα Σκόπια και όχι την ελληνική Πέλλα.

Να σημειωθεί ότι το ChooseGreece<.> διεξάγει αυτή την περίοδο Παγκόσμια Καμπάνια Τουρισμού για την Ελλάδα στο εξωτερικό με κύριο συνεργάτη στην προώθηση της καμπάνιας ελληνικού τουρισμού το CNN.com καθώς και το περιοδικό του CNN, το CNN Traveller.

Το ChooseGreece και το CNN έχουν υπογράψει και σε λίγες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσουν ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα προβολής της Ελλάδας για τον εισερχόμενο τουρισμό συνολικής διάρκειας 2 ετών. Χορηγός επικοινωνίας για το ChooseGreece έχει αναλάβει η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα για τον επαγγελματία του τουρισμού TravelDailyNews.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024