Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΕορτασμός της Γαλάζιας Σημαίας στα ξενοδοχεία Ελούντα

Εορτασμός της Γαλάζιας Σημαίας στα ξενοδοχεία Ελούντα

Μαζί με τους εορτασμούς σε όλες τις παραλίες της Ευρώπης του θεσμού της Γαλάζιας Σημαίας, τα ξενοδοχεία Ελούντα στην Κρήτη γιόρτασαν αυτό το σημαντικό γεγονός σε μια λαμπρή τελετή στην […]

Μαζί με τους εορτασμούς σε όλες τις παραλίες της Ευρώπης του θεσμού της Γαλάζιας Σημαίας, τα ξενοδοχεία Ελούντα<.> στην Κρήτη<...> γιόρτασαν αυτό το σημαντικό γεγονός σε μια λαμπρή τελετή στην πλατεία της Αγ. Μαρίνας του Elounda<.> Mare, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων πελατών του ξενοδοχείου και σύσσωμης της διεύθυνσης και της διοίκησης. Στα ξενοδοχεία Ελούντα ΑΕ, το Elounda Mare και το Porto Elounda, η Γαλάζια Σημαία κυματίζει ανελλιπώς τα τελευταία 12 έτη.

Το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων στην τελετή ήταν εμφανές, δεδομένου του υψηλού πολιτισμικού επιπέδου που διακρίνει τους πελάτες, και την καλλιεργημένη οικολογική τους συνείδηση. Υπήρξαν μάλιστα πολλοί που διηγήθηκαν ιστορίες από τις περιηγήσεις τους, όπου συχνά προσπαθούν να μαζεύουν τα σκουπίδια που ασυνείδητοι απορρίπτουν στην υπέροχή μας φύση.

Σχολιάζοντας το γεγονός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Ελούντα ΑΕ, κ. Σ. Κοκοτός, είπε ότι ‘όλοι μας στα ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda, με συνείδηση της σημασίας του έργου μας για την προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς, δηλώνουμε και πάλι το παρόν στα περιβαλλοντικά τεκταινόμενα του τόπου μας και εκφράζουμε την ελπίδα να αποκτήσουν οι συμπολίτες μας οικολογική συνείδηση αντίστοιχη αυτής των εξ εσπερίας επισκεπτών μας.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024