Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜείωσαν αποστάσεις και κόστη με τη χρήση των νέων τεχνολογιών τα ξενοδοχεία Aldemar

Μείωσαν αποστάσεις και κόστη με τη χρήση των νέων τεχνολογιών τα ξενοδοχεία Aldemar

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το σύστημα διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και των ξενοδοχείων της αλυσίδας Aldemar, από την εταιρία Space Hellas. Η λύση που υλοποίησε η Space Hellas, αφορά στην τεχνολογικά προηγμένη […]

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το σύστημα διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και των ξενοδοχείων της αλυσίδας Aldemar<.>, από<...> την εταιρία Space Hellas<.>. Η λύση που υλοποίησε η Space Hellas, αφορά στην τεχνολογικά προηγμένη διασύνδεση μέσω ενός δικτύου WAN, των κεντρικών γραφείων της Αldemar στην Αθήνα, με τα ξενοδοχεία Knossos Royal Village, Cretan Village και Royal Mare Village στην Κρήτη, καθώς και τα ξενοδοχεία Olympian Village στην Πελοπόννησο, Paradise Royal Mare και Paradise Royal Village στη Ρόδο, για τη μεταφορά δεδομένων και φωνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη λύση ενσωματώθηκαν τεχνολογίες QoS που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της μεταφερόμενης πληροφορίας, είτε αυτή αφορά δεδομένα, είτε φωνή. Η υλοποίηση του έργου αυτού έγινε με εξοπλισμό της Cisco Systems.

Η νέα τηλεπικοινωνιακή υποδομή που προσφέρει η Space Hellas, συντείνει αποφασιστικά στη γρήγορη, αξιόπιστη και συνεχή επικοινωνία των κεντρικών γραφείων και των ξενοδοχείων της Aldemar ανά την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα για αυτήν, μειωμένα λειτουργικά κόστη και αυξημένη απόδοση των παρεχομένων υπηρεσιών της. Η υλοποίηση του επενδυτικού αυτού προγράμματος στο χώρο των νέων τεχνολογιών, εντάσσεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η Aldemar με την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων εργαλείων στη δημιουργία ενός ποιοτικά υψηλού ξενοδοχειακού προϊόντος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ρασούλης, Διευθυντής Μηχανογράφησης των Ξενοδοχείων Αldemar ‘η λύση ηλεκτρονικής διασύνδεσης που επιλέξαμε από τη Space Hellas, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας και συνεργασίας των κεντρικών γραφείων της Aldemar με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας μας που είναι γεωγραφικά διεσπαρμένα στον ελλαδικό χώρο. Η αρτιότητα της λύσης που προσέφερε η Space Hellas και η αποτελεσματική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της, συνέβαλαν στην έγκαιρη και επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου’.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024