Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μείωσαν αποστάσεις και κόστη με τη χρήση των νέων τεχνολογιών τα ξενοδοχεία Aldemar

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Ιούλιος 2002, 00:00

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το σύστημα διασύνδεση των διοικητικών γραφείων και των ξενοδοχείων της αλυσίδας Aldemar<.>, από<...> την εταιρία Space Hellas<.>

. Η λύση που υλοποίησε η Space Hellas, αφορά στην τεχνολογικά προηγμένη διασύνδεση μέσω ενός δικτύου WAN, των κεντρικών γραφείων της Αldemar στην Αθήνα, με τα ξενοδοχεία Knossos Royal Village, Cretan Village και Royal Mare Village στην Κρήτη, καθώς και τα ξενοδοχεία Olympian Village στην Πελοπόννησο, Paradise Royal Mare και Paradise Royal Village στη Ρόδο, για τη μεταφορά δεδομένων και φωνής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη λύση ενσωματώθηκαν τεχνολογίες QoS που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της μεταφερόμενης πληροφορίας, είτε αυτή αφορά δεδομένα, είτε φωνή. Η υλοποίηση του έργου αυτού έγινε με εξοπλισμό της Cisco Systems.

Η νέα τηλεπικοινωνιακή υποδομή που προσφέρει η Space Hellas, συντείνει αποφασιστικά στη γρήγορη, αξιόπιστη και συνεχή επικοινωνία των κεντρικών γραφείων και των ξενοδοχείων της Aldemar ανά την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα για αυτήν, μειωμένα λειτουργικά κόστη και αυξημένη απόδοση των παρεχομένων υπηρεσιών της. Η υλοποίηση του επενδυτικού αυτού προγράμματος στο χώρο των νέων τεχνολογιών, εντάσσεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθεί η Aldemar με την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων εργαλείων στη δημιουργία ενός ποιοτικά υψηλού ξενοδοχειακού προϊόντος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ρασούλης, Διευθυντής Μηχανογράφησης των Ξενοδοχείων Αldemar ‘η λύση ηλεκτρονικής διασύνδεσης που επιλέξαμε από τη Space Hellas, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας και συνεργασίας των κεντρικών γραφείων της Aldemar με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας μας που είναι γεωγραφικά διεσπαρμένα στον ελλαδικό χώρο. Η αρτιότητα της λύσης που προσέφερε η Space Hellas και η αποτελεσματική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της, συνέβαλαν στην έγκαιρη και επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου’.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top