Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυξήθηκαν τα κέρδη για την αεροπορική εταιρία Ryanair

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Αύγουστος 2002, 00:00

Τα έσοδα της αεροπορικής εταιρίας Ryanair<.> Holdings Plc παρουσίασαν αύξηση της τάξεως του<...>

68% κατά το πρώτο τρίμηνο της χρήσης, κυρίως λόγω της αύξηση των δρομολογίων της και της νέας βάσης που δημιούργησε στην Γερμανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα καθαρά της κέρδη της εταιρίας διαμορφώθηκαν σε 39 εκατ. ευρώ (38 εκατ. δολ.) ή 5,16 ευρώ ανά μετοχή, το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, από 23,2 εκατ. ευρώ ή 3,21 σεντς που ήταν την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Οι πωλήσεις της αυξήθηκαν σε ποσοστό της τάξης του 29%, φθάνοντας τα 194 εκατ. ευρώ.

Η Ryanair αυξάνει συνεχώς τα δρομολόγιά της σε αντίθεση με την British Airways και τις άλλες ανταγωνίστριες αεροπορικές εταιρίες, οι οποίες τα μείωσαν μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τονίζουν τα δημοσιεύματα.

Τον Φεβρουάριο, δημιούργησε νέα έδρα στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης με στόχο να αποσπάσει μερίδιο από τη γερμανική Lufthansa AG, την δεύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης.

Τα καθαρά της κέρδη υπερέβησαν τα 35,2 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις ανήλθαν σε 190 εκατ. ευρώ. “Εξαιρετικά” χαρακτήρισε η διοίκηση της εταιρίας τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της χρήσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top