Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλεγχοι για αισχροκέρδεια στις τουριστικές περιοχές αλλά και μείωση των κρουσμάτων φοροδιαφυγής

Έλεγχοι για αισχροκέρδεια στις τουριστικές περιοχές αλλά και μείωση των κρουσμάτων φοροδιαφυγής

Ενώ εντείνονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη, όπου το καλοκαίρι εμφανίζονται πολλά προβλήματα, τα κρούσματα φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές του Πηλίου και του […]

Ενώ εντείνονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ<.> σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη, όπου το καλοκαίρι εμφανίζονται<...> πολλά προβλήματα, τα κρούσματα φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές του Πηλίου και του Βόλου παρουσίασαν μείωση της τάξεως του 50%. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας, από 30% πέρυσι οι διαπιστωθείσες φέτος περιπτώσεις φοροδιαφυγής έφτασαν στο 16%.

Στην Κρήτη, δεκάδες συνεργεία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος οργώνουν καθημερινά τις τουριστικές περιοχές του νησιού ελέγχοντας κάθε είδους καταστήματα, ξενοδοχεία, μπαρ και κέντρα διασκέδασης.

Στο επίκεντρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται περιοχές με έντονη τουριστική δραστηριότητα όπως είναι η Χερσόνησος και τα Μάλια, ο Άγιος Νικόλαος και η Ελούντα, η Ιεράπετρα, το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι έρευνες εστιάζουν σε όλο το φάσμα των εμπορικών επιχειρήσεων που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024