Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑλλάζουν θέση τα πλοία της γραμμής των Δωδεκανήσων στο λιμάνι του Πειραιά

Αλλάζουν θέση τα πλοία της γραμμής των Δωδεκανήσων στο λιμάνι του Πειραιά

Από τις 20 Αυγούστου 2002 τα πλοία της γραμμής των Δωδεκανήσων θα εξυπηρετούνται από την Ακτή Βασιλειάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ Α.Ε., ώστε το λιμάνι του Πειραιά να δοθεί […]

Από τις 20 Αυγούστου 2002 τα πλοία της γραμμής των Δωδεκανήσων θα εξυπηρετούνται από την<...> Ακτή Βασιλειάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ<.> Α.Ε., ώστε το λιμάνι του Πειραιά να δοθεί κατ’ αποκλειστικότητα στην ακτοπλοΐα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΟΛΠ, αναφέρει ότι “ο χώρος στην Ακτή Βασιλειάδη έχει ήδη διαμορφωθεί για να υποδέχεται τα πλοία και το επιβατικό κοινό. Η λύση αυτή θα απαλλάξει την ευρύτερη περιοχή από ένα σημαντικό όγκο φορτηγών και ιδιωτικών αυτοκινήτων, όπου ιδιαίτερα κατά την περίοδο αιχμής παρατηρείται σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση. Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού η εταιρία έχει φροντίσει ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς την Ακτή Βασιλειάδη, ενώ έχουν τοποθετηθεί και νέες πινακίδες που πληροφορούν το κοινό για τη νέα θέση αναχώρησης των πλοίων για τα Δωδεκάνησα”, και προσθέτει “Επίσης, στις περιόδους αιχμής της κίνησης, ο προβλήτας του Αγίου Σπυρίδωνα θα χρησιμοποιείται εναλλακτικά για την εκφόρτωση οχημάτων και την αποβίβαση επιβατών που θα προέρχονται από τη Σάμο και τις Κυκλάδες, ενώ τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες θα παραλαμβάνουν επιβάτες και οχήματα από την Ακτή Τζελέπη”, και καταλήγει “Η ΟΛΠ Α.Ε. επιζητεί και υπολογίζει στη συμπαράσταση και την υποστήριξη όλων στην προσπάθεια να γίνει το λιμάνι του Πειραιά φιλικότερο και λειτουργικότερο. Κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το πετύχουμε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024