Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΜέχρι 30 Οκτωβρίου οι οικονομικές προσφορές για την Ολυμπιακή φιλοξενία

Μέχρι 30 Οκτωβρίου οι οικονομικές προσφορές για την Ολυμπιακή φιλοξενία

Η ‘Αθήνα 2004‘ έδωσε στους διαγωνιζόμενους το τεύχος με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την Ολυμπιακή Φιλοξενία που προετοίμασε η Oργανωτική Eπιτροπή και όρισε την προθεσμία υποβολής της […]

Η Αθήνα 2004<.>‘ έδωσε στους διαγωνιζόμενους το τεύχος με τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την Ολυμπιακή Φιλοξενία που<...> προετοίμασε η Oργανωτική Eπιτροπή και όρισε την προθεσμία υποβολής της οικονομικής προσφοράς τους έως τις 30 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε η Οργανωτική Επιτροπή “η καθυστέρηση του ενός μηνός κρίθηκε αναγκαία προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν γνώση τόσο των νομοθετικών διατάξεων, όσο και των Προεδρικών Διαταγμάτων και Yπουργικών Aποφάσεων που θα αναφέρονται στο εγχείρημα”.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού οι ανάδοχοι θα έχουν τα εξής δικαιώματα και υποχρεώσεις:

  • Θα τους αναγνωριστεί η ιδιότητα του αποκλειστικού αναδόχου φορέα.
  • Οι ανάδοχοι είναι οι μοναδικοί φορείς που θα διαθέτουν εισιτήρια των Αγώνων στους θεατές/ μισθωτές κατοικιών, χωρίς να μπορούν να μεταβιβάσουν αυτό το δικαίωμα σε τρίτους.
  • Δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσής τους με τις επίσημες ιστοσελίδες της “Αθήνα 2004”, ώστε να ενημερώνεται επίσημα το ευρύ κοινό.
  • Δίνεται η δυνατότητα διαφημιστικής προβολής του προγράμματος με δικά τους έξοδα, κατόπιν συνεννόησης και έγγραφης έγκρισης της “Aθήνα 2004<.>“.
  • Η “Αθήνα 2004” αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραπέμπει στους αναδόχους όλους τους ενδιαφερομένους για ενοικίαση κατοικιών, είτε αυτοί είναι μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας είτε είναι θεατές και επισκέπτες των Αγώνων.

Οι ανάδοχοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν κατ’ ελάχιστο 1.500 κατοικίες έκαστος και αυτές θα πρέπει να βρίσκονται στην περιφέρεια της Αττικής και στους όμορους νομούς, τους οποίους θα καθορίσει η νομοθετική διάταξη.

Τα κριτήρια με τα οποία θα κριθούν οι υποψήφιοι ανάδοχοι είναι:

  • Το σχέδιο προσέλκυσης ιδιοκτητών κατοικιών στο πρόγραμμα.
  • Το σχέδιο για τη διάθεση των ιδιωτικών κατοικιών σε πελάτες/ θεατές των Αγώνων.
  • Το ανώτατο όριο του ποσοστού επί του συμφωνηθέντος μισθώματος με τους ιδιοκτήτες, με βάση το οποίο θα υπεκμισθώνουν οι ανάδοχοι τις ήδη μισθωθείσες κατοικίες στους θεατές/ επισκέπτες.
  • Μορφή οικονομικής συμφωνίας αναδόχων και ιδιοκτητών και τρόπος καταβολής των μισθωμάτων στους ιδιοκτήτες.
  • Περιγραφή του τρόπου και της μεθοδολογίας παροχής τουριστικών υπηρεσιών (υποχρεωτικές και προαιρετικές).
  • Δομή και πληρότητα συμβάσεων που θα υπογραφούν μεταξύ του αναδόχου και των ιδιοκτητών και μεταξύ αναδόχου και πελατών/ θεατών.
  • Περιγραφή του τρόπου και της μεθοδολογίας των απαιτουμένων ασφαλιστικών καλύψεων.
  • Δημιουργία συστήματος κρατήσεων, έκδοση εντολών (vouchers) και οργάνωση πωλήσεων μέσω ιστοσελίδας.

H οικονομική προσφορά των υποψηφίων δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη του ποσού των 600.000 ευρώ και η καταβολή του ποσού της τελικής προσφοράς θα γίνει σε έξι ισόποσες δόσεις, η πρώτη από τις οποίες θα καταβληθεί με την υπογραφή της σύμβασης και η τελευταία το Φεβρουάριο του 2004. Για το σύνολο του ποσού της οικονομικής προσφοράς (αφαιρουμένου του ποσού της πρώτης δόσης) θα κατατεθεί ισόποση εγγυητική επιστολή του κάθε αναδόχου.

Οι ανάδοχοι θα συνοδεύσουν την οικονομική τους προσφορά με τρεις εγγυητικές επιστολές για την καλή εκτέλεση των όρων της σύμβασης, της διάθεσης των εισιτηρίων και της προστασίας των σημάτων και εμβλημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς και την προστασία των χορηγών Αγώνων από το καταχρηστικό μάρκετιγκ.

Με το Πρόγραμμα προβλέπεται:

  • Η πλήρης ασφάλιση του ακινήτου και της προσωπικής περιουσίας του ιδιοκτήτη.
  • Η καλή εκτέλεση των όρων του συμβολαίου που θα υπογραφεί.
  • Η παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στον υποψήφιο πελάτη/ ενοικιαστή, όπως είναι ο τακτικός καθαρισμός του διαμερίσματος, η αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κ.λπ.

Επιπλέον των υποχρεωτικών υπηρεσιών υποστήριξης υπάρχουν και οι προαιρετικές, όπως είναι η μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο, η διοργάνωση εκδρομών και λοιπών τουριστικών υπηρεσιών κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024