Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλειδί για την ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων ο οικοτουρισμός

Κλειδί για την ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων ο οικοτουρισμός

Τον οικοτουρισμό θεωρεί ως κλειδί για την ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων ο υποψήφιος νομάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης σε πρόσφατες δηλώσεις του. Ο κ. Καχριμάνης αναλύει συστηματικά την πρότασή του για Αειφόρο […]

Τον οικοτουρισμό θεωρεί ως κλειδί για την ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων ο υποψήφιος νομάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης σε<...> πρόσφατες δηλώσεις του. Ο κ. Καχριμάνης αναλύει συστηματικά την πρότασή του για Αειφόρο Ανάπτυξη στα Ιωάννινα<.> στις συναντήσεις και τις επαφές που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες. Ιδιαίτερα, για τον τομέα του Οικοτουρισμού τόνισε ότι “Φέτος-έτος οικοτουρισμού- πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή.

Μελετώντας την παράδοση, με σεβασμό το περιβάλλον, μπορούμε να χαράξουμε εκείνες τις πολιτικές που θα βοηθήσουν για την αναγέννηση του νομού Ιωαννίνων, να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε οι νέοι να μην εγκαταλείπουν τη γενέθλια γη και πολλοί απόδημοι να επιστρέψουν”.

“Τα ήθη, τα έθιμα, ο τρόπος ζωής, ο πολιτισμός μπορούν να γίνουν το κλειδί για την ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων” τόνισε ο κ. Καχριμάνης και συνέχισε: “Πρέπει να δρομολογηθούν καινοτόμες πρωτοβουλίες στον πρωτογενή τομέα (δάσος, κτηνοτροφία, γεωργία) και να δημιουργηθούν μικρές μονάδες για την παραγωγή και την τυποποίηση τοπικών προϊόντων (τυροκομικά, κρασί, τσίπουρο και άλλα).

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο, το οποίο σήμερα απουσιάζει από το νομό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024