Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίNeckermann και Thomas Cook στην Πιερία

Neckermann και Thomas Cook στην Πιερία

Ένα σημαντικότατο βήμα προσέλκυσης τουριστών και γενικότερης ανάπτυξης του τουρισμού στην Πιερία πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε τουριστικούς πράκτορες της Πιερίας και αντιπροσώπων των εταιριών Neckermann και […]

Ένα σημαντικότατο βήμα προσέλκυσης τουριστών και γενικότερης ανάπτυξης του τουρισμού στην Πιερία<.> πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της σύμβασης<...> ανάμεσα σε τουριστικούς πράκτορες της Πιερίας και αντιπροσώπων των εταιριών Neckermann και Thomas Cook, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομού Πιερίας. Η συνεργασία επετεύχθη με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Νομάρχης κ. Παπαστεργίου συνάντησε τον Γενικό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της εταιρίας κ. Παύλο Μούτση τον οποίο και ευχαρίστησε για την συνεργασία του. Ο Νομάρχης σε δηλώσεις του τόνισε “μετά από προσπάθειες και συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού της Πιερίας, βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σ’ όλους τους πολίτες της Πιερίας, ότι υπογράφτηκε μία ιδιαίτερα σημαντική σύμβαση για τον τουρισμό, η σημαντικότερη της τελευταίας πενταετίας. Θα συμβάλει σίγουρα στην ποιοτική αναβάθμιση, καθώς πρόκειται για τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, αλλά και γενικότερα στη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς. Η σύμβαση που υπογράφηκε σήμερα περιλαμβάνει για πρώτη φορά στην Πιερία 500 κλίνες για την προσεχή σεζόν που ξεκινά από την 1η Μαΐου και διαρκεί μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, γεγονός που θα ανακουφίσει τον τοπικό τουρισμό από τις αρνητικές συνέπειες του κλεισίματος του οδικού άξονα της Γιουγκοσλαβίας. Είναι φανερό ότι δρέπουμε τους καρπούς των κοινών προσπαθειών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και όλων των φορέων για την αναβάθμιση του τουρισμού που μαζί με την γεωργία αποτελούν τους κεντρικούς άξονες ανάπτυξης της Πιερίας. Οι κακές εποχές πέρασαν. Τώρα βρισκόμαστε στην ανηφόρα της ανάπτυξης, στις καλές εποχές”.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Πιερίας στην έκθεση της Φρανκφούρτης που θα γίνει το Νοέμβριο, με δικό της περίπτερο, μέσω του τουριστικού γραφείου “Neckermann”. Για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής θα συγκληθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής. Ο Νομάρχης έκανε επίσης αναφορά στο έντυπο του “Neckermann” το οποίο κυκλοφορεί παγκοσμίως. Στο έντυπο αυτό αφιερώνεται μέρος στην Πιερία, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου και την παροχή υπηρεσιών των τουριστικών μονάδων.

Από την πλευρά του ο κ. Μούτσης ανέφερε πως “επιλέξαμε την Πιερία ως καινούργιο προορισμό της Βόρειας Ελλάδας καθώς συνδυάζει μοναδικά το βουνό με την θάλασσα, κάτι το οποίο ζητά η Γερμανική αγορά. Το πρόγραμμα αρχίζει την 1η Μαΐου με απευθείας πτήσεις από τη Γερμανία και ελπίζουμε ότι σε λίγα χρόνια θα διευρυνθεί η συνεργασία μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024