Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈτοιμη η Τσεχία και η Πράγα για να δεχθούν τουρισμό

Έτοιμη η Τσεχία και η Πράγα για να δεχθούν τουρισμό

Έτοιμες είναι οι περιοχές της Τσεχίας που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες να δεχθούν τουρισμό σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Τα ξενοδοχεία και όλες οι […]

Έτοιμες είναι οι περιοχές της Τσεχίας που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες να δεχθούν τουρισμό σύμφωνα με ανακοίνωση του<...> υπουργείου Τουρισμού της Δημοκρατίας της Τσεχία<.>ς.

Τα ξενοδοχεία και όλες οι τουριστικές υπηρεσίες στις περισσότερες περιοχές δεν επηρεάστηκαν από τις πλημμύρες, ενώ οι περισσότεροι κύριοι οδικοί άξονες καθώς και τα μέσα μεταφοράς λειτουργούν κανονικά.

Οι περιοχές που επλήγησαν, επιστρέφουν σταδιακά στα κανονικά τους επίπεδα, και η Τσεχική κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε ο τουρισμός να λειτουργεί κανονικά. Τα κέντρα πληροφοριών είναι ανοικτά, και οι τουριστικές υπηρεσίες στην Πράγα και το Κρουμλοβ λειτουργούν κανονικά.

Η CSA, η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας, προσκαλεί τους τουρίστες να επιστρέψουν στην Τσεχία, και υπενθυμίζει ότι πετάει σε 63 προορισμούς σε 40 χώρες. Όλες οι πτήσεις της για την Πράγα εκτελούνται κανονικά και μάλιστα υπάρχουν για τους δύο επόμενους μήνες πολλές προσφορές και χαμηλές τιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024