Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗΠΑ: Ειδικά μέτρα για τις πτήσεις στις 11 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ: Ειδικά μέτρα για τις πτήσεις στις 11 Σεπτεμβρίου

Το Τμήμα Ασφάλειας Μεταφορών, Transportation Security Administration, TSA, και η Federal Aviation Administration, FAA, των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν χθες παροδικούς περιορισμούς στις πτήσεις που θα γίνουν τη ‘μαύρη’ επέτειο για […]

Το Τμήμα Ασφάλειας Μεταφορών, Transportation Security Administration, TSA, και η Federal<...> Aviation Administration, FAA<.>, των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν χθες παροδικούς περιορισμούς στις πτήσεις που θα γίνουν τη ‘μαύρη’ επέτειο για τον αεροπορικό και τουριστικό κλάδο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αυτοί οι περιορισμοί θα λάβουν μέρος παράλληλα με εκδηλώσεις που θα κάνουν οι πολίτες της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτον, και της Σόμερσετ. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρξουν περιορισμοί στις πτήσεις σε ακτίνα 30 ναυτικών μιλίων από τον τόπο των εκδηλώσεων και σε υψόμετρο 18.000 ποδιών. Για τις πτήσεις που θα απογειώνονται ή θα προσγειώνονται στα αεροδρόμια των παραπάνω περιοχών θα ισχύει ο κανονισμός των 30 λεπτών, 30-minute seat rule, σύμφωνα με τον οποίον όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να παραμένουν καθισμένοι για τα πρώτα και τα τελευταία 30 λεπτά της πτήσης τους. Ο κανονισμός ισχύει και για τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Reagan Washington National.

Οι ιδιωτικές πτήσεις θα απαγορευθούν, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που πετούν με επιβάτες που θαυμάζουν τα αξιοθέατα. Ειδικές διαδικασίες για την διαχείριση των πτήσεων θα εφαρμοσθούν για όλες τις πτήσεις που θα γίνουν στην περιοχή ακόμα και για τις ξένες εταιρίες.

Για την Νέα Υόρκη οι περιορισμοί θα γίνουν από τις 07:00 το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 20:00 το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου. Ορισμένοι περιορισμοί θα λάβουν μέρος για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024