Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΗΠΑ: Ειδικά μέτρα για τις πτήσεις στις 11 Σεπτεμβρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Σεπτέμβριος 2002, 00:00

Το Τμήμα Ασφάλειας Μεταφορών, Transportation Security Administration, TSA, και η Federal<...> Aviation Administration, FAA<.>

, των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν χθες παροδικούς περιορισμούς στις πτήσεις που θα γίνουν τη ‘μαύρη’ επέτειο για τον αεροπορικό και τουριστικό κλάδο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αυτοί οι περιορισμοί θα λάβουν μέρος παράλληλα με εκδηλώσεις που θα κάνουν οι πολίτες της Νέας Υόρκης, της Ουάσινγκτον, και της Σόμερσετ. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρξουν περιορισμοί στις πτήσεις σε ακτίνα 30 ναυτικών μιλίων από τον τόπο των εκδηλώσεων και σε υψόμετρο 18.000 ποδιών. Για τις πτήσεις που θα απογειώνονται ή θα προσγειώνονται στα αεροδρόμια των παραπάνω περιοχών θα ισχύει ο κανονισμός των 30 λεπτών, 30-minute seat rule, σύμφωνα με τον οποίον όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να παραμένουν καθισμένοι για τα πρώτα και τα τελευταία 30 λεπτά της πτήσης τους. Ο κανονισμός ισχύει και για τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Reagan Washington National.

Οι ιδιωτικές πτήσεις θα απαγορευθούν, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που πετούν με επιβάτες που θαυμάζουν τα αξιοθέατα. Ειδικές διαδικασίες για την διαχείριση των πτήσεων θα εφαρμοσθούν για όλες τις πτήσεις που θα γίνουν στην περιοχή ακόμα και για τις ξένες εταιρίες.

Για την Νέα Υόρκη οι περιορισμοί θα γίνουν από τις 07:00 το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 20:00 το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου. Ορισμένοι περιορισμοί θα λάβουν μέρος για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top