Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways εμπλουτίζει τις παροχές του Executive Club

Η British Airways εμπλουτίζει τις παροχές του Executive Club

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του προγράμματος προνομίων για τα μέλη του Executive Club, η British Airways εμπλουτίζει τις παροχές της. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Executive Club της British Airways, BA, θα […]

Στο πλαίσιο αναβάθμισης του προγράμματος προνομίων για τα μέλη του Executive Club, η British<.> Airways εμπλουτίζει<...> τις παροχές της.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Executive Club της British Airways, BA<.>, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον χιλιάδες ταξιδιωτικά μίλια, καθώς και δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Οι κάτοχοι καρτών Executive Club θα επωφεληθούν από τα προνόμια του More Rewards υποβάλλοντας απλώς αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.britishairways.com/morerewards και πραγματοποιώντας τουλάχιστον τέσσερις πτήσεις στο διάστημα μεταξύ 20ης Σεπτεμβρίου 2002 και 28ης Φεβρουαρίου 2003.

Το More Rewards προσφέρει σε όσα μέλη πετάξουν μέχρι πέντε πτήσεις 10.000 επιπλέον μίλια, ενώ με δώδεκα ως δεκαπέντε πτήσεις κερδίζουν 25.000 επιπλέον μίλια, διαμονή μίας νύχτας σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της αλυσίδας Starwood, και την χρήση ενός αυτοκινήτου για μια μέρα από την Avis. Αντίστοιχα για τα μέλη που θα συμπληρώσουν παραπάνω από δεκαέξι πτήσεις, οι παροχές διαμορφώνονται σε 25.000 επιπλέον μίλια, δύο διανυκτερεύσεις και τρεις μέρες χρήσης ενός αυτοκινήτου.

Ο κ. Βασίλης Δάλλαρης, διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου, Σλοβενίας και Κροατίας, επεσήμανε με αφορμή την ανακοίνωση του More Rewards, “Με το More Rewards προσφέρουμε στα μέλη του Executive Club ένα διήμερο στο Λονδίνο, ή στη Νέα Υόρκη, ή στο Μεξικό, καθώς και σε πολλούς άλλους προορισμούς. Παρέχουμε τις διαμονές στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Starwood και αυτοκίνητα από την εταιρία Avis. Με το More Rewards θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την προτίμησή τους στην British Airways”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024