Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αldemar Hotels 2002: 1ο Οικοπολιτιστικό φεστιβάλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Σεπτέμβριος 2002, 00:00

Η Aldemar<.> Hotels, στα πλαίσια της πολιτικής της για την προώθηση των θεμάτων περιβάλλοντος και πολιτισμού, διοργανώνει και παρουσιάζει<...>

το 1ο Οικοπολιτιστικό της φεστιβάλ, στην Χερσόνησο της Κρήτης στους χώρους των 3 μονάδων της: Aldemar Royal Mare Village, Aldemar Knossos Royal Village & Cretan Village.

Το φεστιβάλ, του οποίου υπεύθυνος οργάνωσης είναι το Τμήμα Ποιότητας, έχει θέμα του το “ωραίο” και τις δημιουργικές εκφράσεις του: την εικαστική, τη μουσική, την ιστορική, την παραδοσιακή, τη γαστρονομική και την περιβαλλοντική. 

Η κ. Κ. Καραντεμοίρη, υπεύθυνη του Τμήματος Ποιότητας της εταιρίας δηλώνει: “Στην Aldemar πιστεύουμε ότι αυτό που δίνει τον παλμό και την δυναμική της ποιότητας στην παροχή των τουριστικών υπηρεσιών είναι ο πολιτισμός. Εκ μέρους της εταιρίας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το Σύνδεσμο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης καθώς και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης αυτής που με τη συμμετοχή τους και την βοήθειά τους στηρίζουν την συνεχή μας προσπάθεια να συνδέσουμε τον πολιτισμό με τον ελληνικό τουρισμό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top