Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑldemar Hotels 2002: 1ο Οικοπολιτιστικό φεστιβάλ

Αldemar Hotels 2002: 1ο Οικοπολιτιστικό φεστιβάλ

Η Aldemar Hotels, στα πλαίσια της πολιτικής της για την προώθηση των θεμάτων περιβάλλοντος και πολιτισμού, διοργανώνει και παρουσιάζει το 1ο Οικοπολιτιστικό της φεστιβάλ, στην Χερσόνησο της Κρήτης στους χώρους […]

Η Aldemar<.> Hotels, στα πλαίσια της πολιτικής της για την προώθηση των θεμάτων περιβάλλοντος και πολιτισμού, διοργανώνει και παρουσιάζει<...> το 1ο Οικοπολιτιστικό της φεστιβάλ, στην Χερσόνησο της Κρήτης στους χώρους των 3 μονάδων της: Aldemar Royal Mare Village, Aldemar Knossos Royal Village & Cretan Village.

Το φεστιβάλ, του οποίου υπεύθυνος οργάνωσης είναι το Τμήμα Ποιότητας, έχει θέμα του το “ωραίο” και τις δημιουργικές εκφράσεις του: την εικαστική, τη μουσική, την ιστορική, την παραδοσιακή, τη γαστρονομική και την περιβαλλοντική.

Η κ. Κ. Καραντεμοίρη, υπεύθυνη του Τμήματος Ποιότητας της εταιρίας δηλώνει: “Στην Aldemar πιστεύουμε ότι αυτό που δίνει τον παλμό και την δυναμική της ποιότητας στην παροχή των τουριστικών υπηρεσιών είναι ο πολιτισμός. Εκ μέρους της εταιρίας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το Σύνδεσμο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης καθώς και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης αυτής που με τη συμμετοχή τους και την βοήθειά τους στηρίζουν την συνεχή μας προσπάθεια να συνδέσουμε τον πολιτισμό με τον ελληνικό τουρισμό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024