Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαGATS: Ξεκίνημα συνεργασίας με την Καναδική αγορά

GATS: Ξεκίνημα συνεργασίας με την Καναδική αγορά

Αποκλειστική συνεργασία με τον εξειδικευμένο για Ελλάδα και Ιταλία Καναδό tour operator, Vacances Preference, ξεκίνησε το ελληνικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού GATS, με στόχο να προσελκύσει στην Ελλάδα περίπου 1.000 Καναδούς […]

Αποκλειστική συνεργασία με τον εξειδικευμένο για Ελλάδα και Ιταλία Καναδό tour operator<...>, Vacances Preference, ξεκίνησε το ελληνικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού GATS<.>, με στόχο να προσελκύσει στην Ελλάδα περίπου 1.000 Καναδούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2003.

Το γραφείο Vacances Preference, ή Preference Vacations, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1999, και έχει θεσπίσει υψηλούς στόχους. Προς το παρών εδρεύει στο Μοντρεάλ, αλλά σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον Καναδά. Είναι οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας Faustini, και βασίζεται στην εμπειρία των ιδρυτών του για την τουριστική αγορά από το 1965.

Όπως μας τόνισε ο κ. Χατζόπουλος, διευθυντής πωλήσεων του GATS, η εταιρία του ασχολείται τον εισερχόμενο τουρισμό από όλο τον κόσμο, και πιστεύει ότι η καναδική αγορά έχει μεγάλες προοπτικές. ‘Αυτή την στιγμή το ρεύμα από Καναδά είναι χαμηλό, όμως οι περισσότεροι Καναδοί αγαπούν την Ευρώπη, λόγω της καταγωγής τους, και ιδιαίτερα την Ελλάδα. Η προσπάθεια του ΕΟΤ για προβολή στην καναδική αγορά, αλλά και στην αγορά των ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή είναι πολύ θετική. Πιστεύω ότι, επειδή υπάρχει και το πρόβλημα του πολέμου στο Ιράκ, η προβολή αν δεν καταφέρει να αυξήσει τους εισερχόμενους αριθμούς τουριστών από αυτές τις χώρες, πράγμα αρκετά πιθανόν, σίγουρα θα συμβάλει στην διατήρηση τους.’

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024