Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην Grecotel μισθώθηκε μεγάλο ακίνητο στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα

Στην Grecotel μισθώθηκε μεγάλο ακίνητο στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα

Στον ξενοδοχειακό όμιλο Grecotel μισθώθηκε, τελικά, το μεγάλο ακίνητο της εισηγμένης εταιρίας Βιοxάλκο ΑΕ στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στην Αθήνα, με 25ετή σύμβαση που υπογράφηκε στις 9 Οκτωβρίου 2002. Η εταιρία […]

Στον ξενοδοχειακό όμιλο Grecotel<.> μισθώθηκε, τελικά, το μεγάλο ακίνητο της εισηγμένης εταιρίας Βιοxάλκο ΑΕ στην Πλατεία Καραϊσκάκη<...>, στην Αθήνα, με 25ετή σύμβαση που υπογράφηκε στις 9 Οκτωβρίου 2002.

Η εταιρία Βιοxάλκο ΑΕ με ανακοίνωση της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών γνωστοποιεί ότι “η συνδεδεμένη με τη Βιοxάλκο εταιρία Ξένκα ΑΕ επέλεξε την εκμίσθωση του ακινήτου της έναντι της ανακατασκευής του ως ξενοδοχείου και της ανάθεσης της διαχείρισης του σε διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα, λύση που είχε διερευνήσει και ανακοινώσει παλαιότερα η Βιοxάλκο. Ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη θα λειτουργήσει στο κτίριο ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας 320 δωματίων, το οποίο εκτιμάται ότι θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση της πλατείας Καραϊσκάκη και θα ενισχύσει σημαντικά τις ανάγκες φιλοξενίας των επισκεπτών της Αθήνας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.”

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Μάιο, η εταιρία είχε υπογράψει Memorandum of Understanding με τη Hilton International. Σύμφωνα με αυτό θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία ενός ακόμα Hilton στην Αθήνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024