Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςSHMS: Ενημερωτική συνάντηση για την τουριστική εκπαίδευση στην Αθήνα

SHMS: Ενημερωτική συνάντηση για την τουριστική εκπαίδευση στην Αθήνα

Εκπρόσωποι του Swiss Hotel Management School, SHMS, της Ελβετίας, θα επισκεφθούν την Ελλάδα και θα ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τις ξενοδοχειακές σπουδές και εργασία στην Ελβετία στις 23 Οκτωβρίου […]

Εκπρόσωποι του Swiss Hotel Management School, SHMS<.>, της Ελβετίας, θα επισκεφθούν την Ελλάδα και θα ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο<...> σχετικά με τις ξενοδοχειακές σπουδές και εργασία στην Ελβετία στις 23 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο Athenaeum Inter-Continental.

Το SHMS, γνωστό στην Ελλάδα είναι ένα από τα πιο φημισμένα κολέγια της Ελβετίας για σπουδές στην ξενοδοχειακή διοίκηση. Το SHMS στεγάζεται στο πολυτελές παραδοσιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων Caux Palace στο Montreux της Ελβετίας. Προσφέρει σπουδές για όλες τις ξενοδοχειακές ειδικότητες ενώ το ακαδημαϊκό πρόγραμμα συνδυάζει την εντατική θεωρητική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024