Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ενημέρωση σε θέματα σχετικά με τα τρόφιμα

Η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για ενημέρωση σε θέματα σχετικά με τα τρόφιμα

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, ΕΞΕ, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με άλλους αρμόδιους φορείς, έχει αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να επιτευχθεί σε σύντομο διάστημα ευαισθητοποίηση-ενημέρωση […]

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, ΕΞΕ<.>, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με άλλους αρμόδιους φορείς, έχει αναλάβει πρωτοβουλία<...> ώστε να επιτευχθεί σε σύντομο διάστημα ευαισθητοποίηση-ενημέρωση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων που μετέχουν στο κύκλωμα των τροφίμων, με σκοπό να υιοθετήσουν και εντάξουν στις λειτουργίες τους τις σύγχρονες μεθόδους Υγιεινής και Ασφάλειας των τροφίμων.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι η ΕΕ με την Οδηγία της 93/43 και η ελληνική πολιτεία μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης με την ΥΑ 487/ΦΕΚ1219/4-10-2000, έχουν κάνει υποχρεωτική την τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Η συνεργασία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων προς αυτή την κατεύθυνση είναι ζητούμενο με αυτονόητη σημασία, τονίζει η ένωση. Επίσης στόχος είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα του περιεχομένου της εκπαίδευσης και των σχετικών ενεργειών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τις επιχειρήσεις. Η αναφερόμενη πρωτοβουλία της ΕΞΕ γίνεται στα πλαίσια μιας γενικότερης και πολύπλευρης προσπάθειας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των τουριστικών και συναφών υπηρεσιών, ως βασικού μοχλού για την τουριστική ανάπτυξη γενικά και ειδικότερα για την αποτελεσματική αξιοποίηση της ευκαιρίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024