Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, ΕΞΕ, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με άλλους αρμόδιους φορείς, έχει αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να επιτευχθεί σε σύντομο διάστημα ευαισθητοποίηση-ενημέρωση […]
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, η Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας,
Είναι γνωστό εξάλλου ότι η ΕΕ με την Οδηγία της 93/43 και η ελληνική πολιτεία μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης με την ΥΑ 487/ΦΕΚ1219/4-10-2000, έχουν κάνει υποχρεωτική την τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Η συνεργασία όλων των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων προς αυτή την κατεύθυνση είναι ζητούμενο με αυτονόητη σημασία, τονίζει η ένωση. Επίσης στόχος είναι να διασφαλιστεί η ποιότητα του περιεχομένου της εκπαίδευσης και των σχετικών ενεργειών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τις επιχειρήσεις. Η αναφερόμενη πρωτοβουλία της ΕΞΕ γίνεται στα πλαίσια μιας γενικότερης και πολύπλευρης προσπάθειας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των τουριστικών και συναφών υπηρεσιών, ως βασικού μοχλού για την τουριστική ανάπτυξη γενικά και ειδικότερα για την αποτελεσματική αξιοποίηση της ευκαιρίας των Ολυμπιακών Αγώνων.
Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.