Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβληματίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για το θέμα του “all inclusive”

Προβληματίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για το θέμα του “all inclusive”

Σχετικά με το γνωστό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για την εφαρμογή του συστήματος all inclusive στη Ρόδο, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Pόδου Bασίλης Mηναΐδης δήλωσε σε τοπικά δημοσιεύματα ότι […]

Σχετικά με το γνωστό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για την εφαρμογή του συστήματος all inclusive<.> στη Ρόδο, ο πρόεδρος της<...> Ένωσης Ξενοδόχων Pόδου Bασίλης Mηναΐδης δήλωσε σε τοπικά δημοσιεύματα ότι το μέτρο του all inclusive δεν είναι και πολύ θετικό όσον αφορά τα αποτελέσματα της εφαρμογής του, όμως αν τα ξενοδοχεία δεν το ακολουθήσουν, τότε χάνουν πελάτες.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι σε άλλες χώρες του κόσμου, το ποσοστό των ξενοδοχείων που εφαρμόζουν το σύστημα all inclusive φτάνει μέχρι και το 25%. Ο κ. Mηναΐδης ενώ πρόσθεσε ότι, αν δεν εφαρμοστεί, ο τουρισμός μειώνεται. Πάντως η Ένωση, δεν μπορεί να επέμβει, υποδεικνύοντας στα μέλη της τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν. Διακριτικά όμως, τα συμβουλεύει να μην υιοθετούν το μέτρο, καθώς η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Οι δηλώσεις του κ. Mηναΐδη ήταν το επακόλουθο ανακοίνωσης της Kίνησης Eλευθέρων Eπαγγελματιών Pόδου σύμφωνα με την οποία οι επαγγελματίες του νησιού είναι έτοιμοι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των ξενοδόχων που εφαρμόζουν το σύστημα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των γνωμοδοτήσεων από τον καθηγητή κ. Pόκα, και αμέσως θα ακολουθήσει η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024