Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προβληματίζεται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για το θέμα του "all inclusive"

Θοδωρής Κουμέλης - 23 October 2002, 00:00

Σχετικά με το γνωστό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί για την εφαρμογή του συστήματος all inclusive<.> στη Ρόδο, ο πρόεδρος της<...>

Ένωσης Ξενοδόχων Pόδου Bασίλης Mηναΐδης δήλωσε σε τοπικά δημοσιεύματα ότι το μέτρο του all inclusive δεν είναι και πολύ θετικό όσον αφορά τα αποτελέσματα της εφαρμογής του, όμως αν τα ξενοδοχεία δεν το ακολουθήσουν, τότε χάνουν πελάτες.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι σε άλλες χώρες του κόσμου, το ποσοστό των ξενοδοχείων που εφαρμόζουν το σύστημα all inclusive φτάνει μέχρι και το 25%. Ο κ. Mηναΐδης ενώ πρόσθεσε ότι, αν δεν εφαρμοστεί, ο τουρισμός μειώνεται. Πάντως η Ένωση, δεν μπορεί να επέμβει, υποδεικνύοντας στα μέλη της τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν. Διακριτικά όμως, τα συμβουλεύει να μην υιοθετούν το μέτρο, καθώς η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Οι δηλώσεις του κ. Mηναΐδη ήταν το επακόλουθο ανακοίνωσης της Kίνησης Eλευθέρων Eπαγγελματιών Pόδου σύμφωνα με την οποία οι επαγγελματίες του νησιού είναι έτοιμοι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των ξενοδόχων που εφαρμόζουν το σύστημα. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των γνωμοδοτήσεων από τον καθηγητή κ. Pόκα, και αμέσως θα ακολουθήσει η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top