Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η FORTHcrs παρουσιάζει τις υπηρεσίες της στη Philoxenia 2002

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Οκτώβριος 2002, 00:00

Η FORTHcrs<.>, εταιρία μέλος του Ομίλου FORTHnet, θα συμμετάσχει στη 18η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2002, που<...>

θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2002, όπου και θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες που διαθέτει στον κλάδο του Τουρισμού και των Μεταφορών, στο περίπτερο 13, stand 63.

Η FORTHcrs ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο ενιαίο σύστημα διανομής κρατήσεων για την ακτοπλοΐα, και παράλληλα επεκτείνεται σε εφαρμογές για τα ξενοδοχεία και τις επίγειες μεταφορές. Κύριο αντικείμενό της, είναι η ανάπτυξη και παροχή λογισμικού, ηλεκτρονικών και άλλων υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου 13 - stand 63 της FORTHcrs, θα ενημερωθούν για πρώτη φορά για το σύστημα RoomView, το οποίο επιτρέπει τη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον χρήσης, προσφέροντας δυνατότητες διαχείρισης πωλήσεων, διανομής στα πρακτορεία, δημιουργίας πακέτων, εύρεσης καταλυμάτων καθώς και συνδυασμού με μεταφορά κ.α.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις επιδόσεις του OpenSeas, της εφαρμογής που μέσα στο 2002 διένειμε πάνω από 8.000.000 εισιτήρια σε περισσότερα από 1000 πρακτορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξασφαλίζοντας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση στους καταναλωτές.

Επιπλέον, η FORTHcrs θα παρουσιάσει τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα SeaOnLine, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων που εμπιστεύτηκαν μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες της χώρας μας και καλύπτει και τις πιο πολύπλοκες ανάγκες μιας σύγχρονης ακτοπλοϊκής εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συστήματα πληροφόρησης επιβατών (όπως το OpenSeas kiosk που υλοποιεί η FORTHcrs σε συνεργασία με την NCR), τα συστήματα κρατήσεων και οι εφαρμογές συνδυασμού μεταφορικών μέσων που αναπτύσσει η εταιρία, προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η κάθε επιχείρηση και αποτελούν σημαντικά εργαλεία δουλειάς για τους ειδικούς του χώρου του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top