Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈκτός κινδύνου οι δύο επιζήσαντες από το ατύχημα της Luxair

Έκτός κινδύνου οι δύο επιζήσαντες από το ατύχημα της Luxair

Οι δύο επιζήσαντες της συντριβής του αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρίας Luxair, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο είκοσι ανθρώπων προχθές στο Λουξεμβούργο, εξακολουθούν σήμερα να νοσηλεύονται, αλλά η ζωή τους […]

Οι δύο επιζήσαντες της συντριβής του αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρίας Luxair, που είχε ως αποτέλεσμα<...> το θάνατο είκοσι ανθρώπων προχθές στο Λουξεμβούργο, εξακολουθούν σήμερα να νοσηλεύονται, αλλά η ζωή τους δεν κινδυνεύει, έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.

“Η κατάσταση του λουξεμβούργιου πιλότου είναι ακόμα σοβαρή, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου Γκι Σιλέρ.

Ο άλλος διασωθείς, ένας επιβάτης γαλλικής υπηκοότητας, “έχει τραυματισθεί μάλλον ελαφρά, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε”, διευκρίνισε. Ο οριστικός απολογισμός της καταστροφής είναι 20 νεκροί, εκ των οποίων 18 επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος. Δεκαπέντε από τους νεκρούς είναι Γερμανοί, τέσσερις Λουξεμβούργιοι και μια Γαλλίδα.

Εμπειρογνώμονες της πολιτικής αεροπορίας του Λουξεμβούργου εξετάζουν με τη βοήθεια γάλλων συναδέλφων τους τα μαύρα κουτιά του Fokker 50 της Luxair που πραγματοποιούσε πτήση από το Βερολίνο στο Λουξεμβούργο και συνετρίβη χθες λίγο πριν προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου.

Όπως ανακοίνωσε πάντως ο Σιλέρ, τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης δεν θα γίνουν γνωστά πριν από αρκετές ημέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024