Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑνασφαλή πολλά ευρωπαϊκά και αμερικανικά αεροδρόμια

Ανασφαλή πολλά ευρωπαϊκά και αμερικανικά αεροδρόμια

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Wall Street Journal πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια είναι ανασφαλή κυρίως λόγω της ατελούς περίφραξης των χώρων και στο διεφθαρμένο και δωροδοκούμενο προσωπικό των αεροδρομίων. Η εφημερίδα […]

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Wall Street Journal πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια είναι ανασφαλή κυρίως λόγω της<...> ατελούς περίφραξης των χώρων και στο διεφθαρμένο και δωροδοκούμενο προσωπικό των αεροδρομίων. Η εφημερίδα τονίζει την αύξηση του αριθμού των ληστειών σε αεροδρόμια της Ευρώπης, παρά τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Από την άλλη βέβαια, παρατηρεί ότι παρόμοια περιστατικά παρατηρούνται και στα αμερικανικά αεροδρόμια.

Στο δημοσίευμα καταγράφονται αναλυτικά περιπτώσεις κλοπών στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, το National Airport των Βρυξελλών και το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και αναφέρεται ότι η ΕΕ μελετά τη διαμόρφωση νέων ενιαίων αυστηρότερων προδιαγραφών, επειδή σήμερα η ασφάλεια των αεροδρομίων διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024