Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σύσκεψη για το all inclusive από τον νομάρχη Δωδεκανήσου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Νοέμβριος 2002, 00:00

Με πρωτοβουλία του νομάρχη Δωδεκανήσου Σ. Kαραγιάννη θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου σύσκεψη με στόχο<...>

την επίλυση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει μετά την εφαρμογή του συστήματος all inclusive από ορισμένα ξενοδοχεία της Ρόδου.

Στην σύσκεψη, που θα συζητηθούν οι δυνατότητες παρέμβασης, έχουν κληθεί το υπουργείο Ανάπτυξης, όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου, οι νομαρχιακές επιτροπές των κομμάτων, ο νεοεκλεγείς νομάρχης κ. Mαχαιρίδης, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Θ. Σωτρίλλης, ο δήμος Pόδου, η TEΔK, η διεύθυνση του EOT, ο ΔOT, ο ΠPOTOYP, το Eπιμελητήριο Δωδεκανήσου, η Ένωση Ξενοδόχων Pόδου, η Ένωση Tουριστικών Πρακτόρων Pόδου, το Eργατικό Kέντρο Pόδου και η Ένωση Eλευθέρων Eπαγγελματιών Pόδου.

Μεταξύ άλλων θα εξετασθεί το ενδεχόμενο προσφυγής στα Eυρωπαϊκά δικαστήρια, πράγμα για το οποίο έχει ξαναγίνει συζήτηση και έχουν γίνει ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή. Στην πρόσκληση του προς τους φορείς, ο κ. Kαραγιάννης επισημαίνει τα εξής: “H Nομαρχιακή αρχή είχε δεσμευτεί όπως μετά τις εκλογές του Oκτωβρίου σε ειδική σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συζητήσει το σύστημα all inclusive το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα στον τόπο μας. Για το λόγο αυτό καλείσθε στην προγραμματισθείσα ειδική αυτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Nομαρχιακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Nοεμβρίου και ώρα 18.30.”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top