Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού εστιάζονται οι Κύπριοι Πράκτορες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 November 2002, 00:00

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) εστιάζει το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς<...>

αποτελούν την απάντηση στις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στον τουρισμό και οι προορισμοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να εστιαστούν στην ανάπτυξή τους. Ο προσανατολισμός του Συνδέσμου επιβεβαιώθηκε ακόμη περισσότερο από τη φετινή συμμετοχή του στην Philoxenia, όπου ενισχύθηκε και η διαπίστωσή του ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα προσανατολίζονται, ήδη, προς τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενώ η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή της χώρας και σε σχέση με αυτές τις μορφές τουρισμού. 

Ο ACTA συμμετείχε και φέτος στη Philoxenia στο περίπτερο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς η Ελλάδα παραμένει ο δημοφιλέστερος προορισμός στο εξωτερικό των Κυπρίων, ενώ αύξηση παρουσιάζουν και οι αφίξεις των Ελλήνων στην Κύπρο. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι Κύπριοι αποτελούν την πρώτη αγορά όσον αφορά στον αριθμό των διανυκτερεύσεων στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου στις διάφορες εκδηλώσεις της Philoxenia ήταν ιδιαίτερα ενεργή, εκπροσωπούμενη από τους κ. Α. Βαρνάβα, πρόεδρο, Α. Κελεπέσιη, αντιπρόεδρο και Θ. Κατσουρίδη, μόνιμο γενικό γραμματέα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top