Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίWTM 2002: Συνέντευξη της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων στο Λονδίνο

WTM 2002: Συνέντευξη της Εταιρίας Τουρισμού Ιονίων Νήσων στο Λονδίνο

Συνέντευξη προς τους Βρετανούς δημοσιογράφους παραχώρησε η νεοσύστατη Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ ΑΕ) στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market. Κατά την διάρκεια της […]

Συνέντευξη προς τους Βρετανούς δημοσιογράφους παραχώρησε η νεοσύστατη Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ ΑΕ) στο πλαίσιο<...> της παρουσίας της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου η γενική γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Αναστασία Κανελλοπούλου παρουσίασε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού, τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια και ανακοίνωσε την καθιέρωση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ των Ιονίων Νήσων. Η έναρξη των πτήσεων θα γίνει το Φεβρουάριο του 2003, καθώς το υπουργείο Μεταφορών ενέκρινε την ένταξη της αεροπορικής γραμμής στο σχετικό πρόγραμμα επιδότησης άγονων αεροπορικών γραμμών. Εκτός από τη μεταξύ τους σύνδεση, το πρόγραμμα επιδότησης θα καλύπτει και την αεροπορική σύνδεση του Ακτίου με τη Σητεία της Κρήτης και της Κέρκυρας με τη Θεσσαλονίκη.

Οι ερωτήσεις των παρευρισκομένων Βρετανών δημοσιογράφων εστιάστηκαν σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην δυνατότητα ύπαρξης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των Ιονίων νήσων με την Αγγλία, ενώ εκφράστηκαν παράπονα για ελλιπή επικοινωνία με τον ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Βρετανός δημοσιογράφος των Sunday Times, Mark Ottaway, ενώ ο Δήμος Κερκυραίων τον ανακήρυξε επίτιμο πολίτη της πόλης.

Μεταξύ των στόχων της ΕΤΙΝ είναι η υλοποίηση προγραμμάτων τουριστικής προβολής, η ανάδειξη των νησιών του Ιονίου ως ενιαίου τουριστικού προορισμού, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η ανάπτυξη διαπεριφερειακών συνεργασιών, η αξιοποίηση κοινοτικών, εθνικών και περιφερειακών προγραμμάτων, η πιστοποίηση της ποιότητας των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών κ.α.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024