Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Τουριστικό Επιμελητήριο προ των νομοθετικών πυλών

Το Τουριστικό Επιμελητήριο προ των νομοθετικών πυλών

Έτοιμο προς κατάθεση είναι το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Τουριστικού Επιμελητηρίου στο οποίο θα συμμετάσχουν όλες οι τουριστικές δραστηριότητες όπως τα τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, τα τουριστικά λεωφορεία, τα campings κ.λπ…

Έτοιμο προς κατάθεση είναι το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Τουριστικού Επιμελητηρίου στο οποίο θα συμμετάσχουν<...> όλες οι τουριστικές δραστηριότητες όπως τα τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, τα τουριστικά λεωφορεία, τα campings κ.λπ. όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Aκης Τσοχατζόπουλος σε δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο το οποίο επισκέφτηκε στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεσης Τουρισμού World Travel Market.

Το θέμα της δημιουργίας ενός Τουριστικού Επιμελητηρίου αποτελεί θέμα συζήτησης και αντιπαραθέσεων των τουριστικών φορέων εδώ και χρόνια προσκρούοντας κυρίως στις αρνητικές αντιδράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου που βασίζονται -μεταξύ άλλων- σε θέματα που αφορούν την ασφάλιση του κλάδου καθώς και στα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει. Η δημιουργία του Τουριστικού Επιμελητηρίου δεν προϋποθέτει απαραίτητα την συγχώνευση του με το ΞΕΕ. Στα μέλη του Τουριστικού Επιμελητηρίου σχεδιάζεται να δοθούν κίνητρα για συγχωνεύσεις. Στις αρμοδιότητες του Επιμελητηρίου θα υπάγεται και η έκδοση αδειών των σχετικών επιχειρήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024