Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΟμάδα εργασίας για τις προϋποθέσεις ίδρυσης αγροτουριστικών επενδύσεων

Ομάδα εργασίας για τις προϋποθέσεις ίδρυσης αγροτουριστικών επενδύσεων

Oμάδα εργασίας για την μελέτη και καταγραφή των προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας αγροτουριστικών επενδύσεων στη χώρα μας συγκροτείται με απόφαση του υπουργού Γεωργίας Γ. Δρυ και του υφυπουργού Ανάπτυξης Δ. […]

Oμάδα εργασίας για την μελέτη και καταγραφή των προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας αγροτουριστικών επενδύσεων στη χώρα μας συγκροτείται με απόφαση<…> του υπουργού Γεωργίας Γ. Δρυ και του υφυπουργού Ανάπτυξης Δ. Γεωργακόπουλου.

Έργο της ομάδας εργασίας, είναι η διερεύνηση, ο προσδιορισμός και η εισήγηση προς τους αρμόδιους υπουργούς των αναγκαίων προϋποθέσεων για τη διαμόρφωση, μέσω των ενισχύσεων αγροτουριστικών επενδύσεων, μιας διακριτής προσφοράς αγροτουρισμού. Θα εξετασθεί επίσης, η ενδεδειγμένη σύνθεση της προσφοράς σε υπηρεσίες αγροτουρισμού, οι λειτουργικές μορφές και οι εν γένει προδιαγραφές που θα πρέπει να ακολουθούν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Πεδίο αναζήτησης για τη συγκεκριμένη ομάδα εργασίας αποτελεί, τέλος, ο προσδιορισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών, που θα πρέπει να πληρούν οι μονάδες αγροτουρισμού, προκειμένου να καταστεί δυνατή η προσέλκυση τουριστών και η κάλυψη αντίστοιχης ζήτησης εσωτερικού και εισερχόμενου τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024