Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

"Fly & Drive" συνεργασία Avis και Ολυμπιακής Αεροπορίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Νοέμβριος 2002, 00:00

Eιδικά προνόμια απολαμβάνουν από τον Οκτώβριο οι πελάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων Avis<...>

, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες, η οποία θα διαρκέσει τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της ΟΑ θα απολαμβάνουν προνόμια όπως ειδικές τιμές fly & drive απεριορίστων χιλιομέτρων, εκπτώσεις, μίλια, δωρεάν αναβαθμίσεις κατηγορίας αυτοκινήτου, κ.λπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενοικιάσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους μέσω της Ολυμπιακής Αεροπορίας, την ίδια ώρα που κάνουν κράτηση του εισιτηρίου τους, σε οποιοδήποτε σταθμό της Avis, ή απευθείας στο σταθμό της Avis στον προορισμό τους, εντός 24 ωρών από την άφιξή τους.

Ξεχωριστά προνόμια απολαμβάνουν όλα τα μέλη του Icarus Frequent Flyer Program της Ολυμπιακής Αεροπορίας που, εκτός των ειδικών τιμών, κάθε φορά που θα ενοικιάζουν αυτοκίνητο από την Avis θα κερδίζουν από την Ολυμπιακή Αεροπορία έως 450 μίλια. Επιπλέον, οι κάτοχοι των καρτών Icarus Gold και Silver της Ολυμπιακής Αεροπορίας έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης κατηγορίας αυτοκινήτου από την Avis.
Ειδικά για την περίοδο έως τις 28 Φεβρουαρίου, οι επιβάτες της ΟΑ επωφελούνται ακόμη περισσότερο καθώς η Avis προσφέρει επιπλέον 5% έκπτωση, ενώ οι κάτοχοι κάρτας Icarus Blue θα κερδίζουν διπλά μίλια και οι κάτοχοι κάρτας Icarus Gold και Silver τριπλά μίλια, για όλες τις ενοικιάσεις με βάση τις ειδικές τιμές.

“Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών και την αναβάθμιση του προϊόντος της ΟΑ” δήλωσε ο βοηθός διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας Κώστας Μαυρίκης, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Αvis Ακης Πέττας, σχολίασε ότι η συμφωνία αυτή δίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα ολοκληρωμένων υπηρεσιών rent a car. “Η εμπειρία μας, λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας με τους σημαντικότερους αερομεταφορείς παγκοσμίως, θα εξασφαλίσει στους επιβάτες το άριστο προϊόν στην καλύτερη τιμή” κατέληξε ο κ. Πέττας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top