Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςWTM 2002 – Κύπρος: Θετικά μηνύματα για το 2003 αλλά με προϋποθέσεις

WTM 2002 – Κύπρος: Θετικά μηνύματα για το 2003 αλλά με προϋποθέσεις

Θετικά βλέπουν τα μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό προς την Κύπρο από την Αγγλία, οι συμμετέχοντες της Κυπριακής αποστολής στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market…

ΑποστολήΘετικά βλέπουν τα μηνύματα για τον εισερχόμενο τουρισμό προς την Κύπρο από την Αγγλία, οι συμμετέχοντες<...> της Κυπριακής αποστολής στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πανίκoς Aττας από το ξενοδοχείο Hawaii, μας ανέφερε ότι τα μηνύματα για το 2003 είναι θετικά, υπάρχει όμως μια αμφιβολία λόγω του πολέμου στο Ιράκ. Σημαντικός θα είναι ο Ιανουάριος όπου θα φανούν οι τάσεις για το καλοκαίρι από τις κρατήσεις. Η γενική εικόνα είναι ότι η πορεία της χώρας θα είναι καλύτερη αφού ήδη συζητιέται η δρομολόγηση επιπλέον πτήσεων για το καλοκαίρι του 2003. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος φέτος ήταν καλύτεροι μήνες από ότι πέρσι, αλλά σε γενικές γραμμές ο χειμερινός τουρισμός δείχνει πτωτική τάση συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Αν μάλιστα δεν γίνει πόλεμος θα παρουσιασθεί, σύμφωνα με τον κ. Aττα αύξηση στα ταξίδια κινήτρων και τα συνέδρια προς την Κύπρο.

Παρόμοια είναι και η γνώμη του κ. Πόλις Ιωάννου από τα ξενοδοχεία Thanos Hotels, ο οποίος πιστεύει ότι θα υπάρξει αύξηση αν δεν γίνει πόλεμος, με αποτέλεσμα να ισορροπήσει η περσινή μείωση που έφθασε το 15%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024