Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία στο περίπτερο της Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2002, 00:00

Αποστολή - Η Κύπρος φέτος παρουσιάσθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, με νέο περίπτερο που αντανακλούσε καινούργια αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία.

Αποστολή - Η Κύπρος φέτος παρουσιάσθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, με νέο περίπτερο που<...>

αντανακλούσε καινούργια αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία.

Βασικό χαρακτηριστικό του περιπτέρου, το οποίο ήταν πλήρως ορατό από όλες τις πλευρές του, ήταν η φωτεινότητα, και η ανοικτή και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, το περίπτερο της Κύπρου διέθετε ειδικό χώρο για την υποδοχή των επισκεπτών του, και όλο το υπόλοιπο ήταν διαιρεμένο σε μικρά τμήματα, όπου ο κάθε εκθέτης είχε και χώρο υποδοχής επισκεπτών, αλλά και στο πίσω μέρος τραπεζάκι για τις συναντήσεις του. Τα χωρίσματα μεταξύ των τμημάτων του περιπτέρου ήταν όλα αρκετά κοντά σε ύψος με αποτέλεσμα να μην επηρεάζουν την ορατότητα. Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να βλέπει τα ταμπελάκια όλων των εκθετών ακόμα και όταν έκανε μια απλή περιστροφική βόλτα. Σε πολλά σημεία του περιπτέρου υπήρχαν φωτεινές επιγραφές με το λογότυπο της Κύπρου, το οποίο ήταν υπερυψωμένο και ορατό από αρκετά μακρυά.

Αυτή η μορφή περιπτέρου είναι και η πιο κοινή και εφαρμόζεται από πολλές χώρες μεταξύ των οποίων, η Ισπανία, η Ιταλία, και άλλες. Στόχος είναι το περίπτερο να είναι φιλικό και να προσκαλεί τον επισκέπτη να μπει μέσα.

Ο κ. Μάριος Παντελίδης, από την Allwin Hotel Management Ltd, βρίσκει ότι το φετινό περίπτερο της Κύπρου  είναι πολύ ωραίο, και μας ανέφερε ότι καλό θα είναι θα αλλάζει κάθε 3-4 χρόνια, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις νέες τάσεις. Ο κ. Πόλις Ιωάννου, από τα ξενοδοχεία Thanos Hotels, πιστεύει ότι το φετινό περίπτερο είναι φωτεινότερο, όχι κλασσικό, και στόχο έχει να αναδείξει την υψηλή ποιότητα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top