Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΝέα αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία στο περίπτερο της Κύπρου

Νέα αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία στο περίπτερο της Κύπρου

Αποστολή – Η Κύπρος φέτος παρουσιάσθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, με νέο περίπτερο που αντανακλούσε καινούργια αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία.

Αποστολή – Η Κύπρος φέτος παρουσιάσθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market, με νέο περίπτερο που<...> αντανακλούσε καινούργια αισθητική αντίληψη και φιλοσοφία.

Βασικό χαρακτηριστικό του περιπτέρου, το οποίο ήταν πλήρως ορατό από όλες τις πλευρές του, ήταν η φωτεινότητα, και η ανοικτή και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, το περίπτερο της Κύπρου διέθετε ειδικό χώρο για την υποδοχή των επισκεπτών του, και όλο το υπόλοιπο ήταν διαιρεμένο σε μικρά τμήματα, όπου ο κάθε εκθέτης είχε και χώρο υποδοχής επισκεπτών, αλλά και στο πίσω μέρος τραπεζάκι για τις συναντήσεις του. Τα χωρίσματα μεταξύ των τμημάτων του περιπτέρου ήταν όλα αρκετά κοντά σε ύψος με αποτέλεσμα να μην επηρεάζουν την ορατότητα. Ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να βλέπει τα ταμπελάκια όλων των εκθετών ακόμα και όταν έκανε μια απλή περιστροφική βόλτα. Σε πολλά σημεία του περιπτέρου υπήρχαν φωτεινές επιγραφές με το λογότυπο της Κύπρου, το οποίο ήταν υπερυψωμένο και ορατό από αρκετά μακρυά.

Αυτή η μορφή περιπτέρου είναι και η πιο κοινή και εφαρμόζεται από πολλές χώρες μεταξύ των οποίων, η Ισπανία, η Ιταλία, και άλλες. Στόχος είναι το περίπτερο να είναι φιλικό και να προσκαλεί τον επισκέπτη να μπει μέσα.

Ο κ. Μάριος Παντελίδης, από την Allwin Hotel Management Ltd, βρίσκει ότι το φετινό περίπτερο της Κύπρου είναι πολύ ωραίο, και μας ανέφερε ότι καλό θα είναι θα αλλάζει κάθε 3-4 χρόνια, ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις νέες τάσεις. Ο κ. Πόλις Ιωάννου, από τα ξενοδοχεία Thanos Hotels, πιστεύει ότι το φετινό περίπτερο είναι φωτεινότερο, όχι κλασσικό, και στόχο έχει να αναδείξει την υψηλή ποιότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024