Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ανοίχθηκαν οι προσφορές για την ενοικίαση των κατοικιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Νοέμβριος 2002, 00:00

Ανοίχθηκαν χθες οι φάκελοι των προσφορών για το Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, με την παρουσία εκπροσώπων και από τις δύο κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον...

Ανοίχθηκαν χθες οι φάκελοι των προσφορών για το Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, με την παρουσία<...>

εκπροσώπων και από τις δύο κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Οι φάκελοι είχαν κατατεθεί στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 την προηγούμενη Παρασκευή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο κοινοπραξίες είναι η Alpha Ολυμπιακή Φιλοξενία, που αποτελείται από την Alpha Αστικά Ακίνητα, την Alpha Ασφαλιστική, και την Έπαθλον, και η Ελληνική Ολυμπιακή Φιλοξενία, που αποτελείται από την  EFG Eurobank Properties S.A, την Ελληνική ταξιδιωτική Ισχύς Αν. Τουριστική εταιρία, και την εταιρία Γιώργος Κορμούζης.

Η Επιτροπή αξιολόγησης θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες και θα συντάξει την εισήγησή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΗΝΑ 2004, το οποίο και θα ανακηρύξει τους επίσημους φορείς διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή των θεατών και επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μετά την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες που προτίθενται να ενοικιάσουν τις κατοικίες τους θα πληροφορηθούν πού και πώς θα πρέπει να απευθύνονται για να έχουν επίσημη ενημέρωση, αλλά και την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top