Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΑνοίχθηκαν οι προσφορές για την ενοικίαση των κατοικιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανοίχθηκαν οι προσφορές για την ενοικίαση των κατοικιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανοίχθηκαν χθες οι φάκελοι των προσφορών για το Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, με την παρουσία εκπροσώπων και από τις δύο κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον…

Ανοίχθηκαν χθες οι φάκελοι των προσφορών για το Πρόγραμμα Ενοικίασης Κατοικιών σε θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, με την παρουσία<...> εκπροσώπων και από τις δύο κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Οι φάκελοι είχαν κατατεθεί στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 την προηγούμενη Παρασκευή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο κοινοπραξίες είναι η Alpha Ολυμπιακή Φιλοξενία, που αποτελείται από την Alpha Αστικά Ακίνητα, την Alpha Ασφαλιστική, και την Έπαθλον, και η Ελληνική Ολυμπιακή Φιλοξενία, που αποτελείται από την EFG Eurobank Properties S.A, την Ελληνική ταξιδιωτική Ισχύς Αν. Τουριστική εταιρία, και την εταιρία Γιώργος Κορμούζης.

Η Επιτροπή αξιολόγησης θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες και θα συντάξει την εισήγησή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΗΝΑ 2004, το οποίο και θα ανακηρύξει τους επίσημους φορείς διαχείρισης του προγράμματος κατοικιών για τη διαμονή των θεατών και επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μετά την ανακοίνωση, οι ιδιοκτήτες που προτίθενται να ενοικιάσουν τις κατοικίες τους θα πληροφορηθούν πού και πώς θα πρέπει να απευθύνονται για να έχουν επίσημη ενημέρωση, αλλά και την ένταξή τους στο πρόγραμμα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024