Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το αεροδρόμιο Καστελλίου προωθούν 7 δήμαρχοι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Νοέμβριος 2002, 00:00

Με το δεδομένο ότι το Αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” στην Κρήτη θα έχει κορεστεί μέχρι το 2010 σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να<...>

εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια που απομένουν, για να δρομολογηθεί η δημιουργία ενός νέου αερολιμένα. Αυτά τονίστηκαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε εκτάκτως ο απερχόμενος δήμαρχος Καστελλίου Γ. Δοκιανάκης και συμμετείχαν οι δήμαρχοι Αρκαλοχωρίου Χ. Γιαννόπουλος, Ν. Αλικαρνασσού Β. Σισαμάκης, Επισκοπής Χ. Ροδιτάκης, Βιάννου Μ. Κλαδάκης, Χερσονήσου Ζ. Δοξαστάκης, και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καστελλίου Μ. Σμυρνάκης.

Οι δήμαρχοι υποστήριξαν ότι η καταλληλότερη θέση για την δημιουργία νέου αεροδρομίου είναι το Καστέλλι, αλλά αυτό θα πρέπει να κατοχυρωθεί και μέσα από το χωροταξικό σχεδιασμό που διαμορφώνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο οι δήμαρχοι θα επιδιώξουν συνάντηση με την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου προκειμένου να της ζητήσουν το μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο υπό διαμόρφωση χωροταξικό σχέδιο.
Για το επίμαχο θέμα θα επιχειρήσουν να δεσμεύσουν και τον περιφερειάρχη Θ. Καρούντζο.

Οι δήμαρχοι κατήγγειλαν, επίσης, το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το έργο της κατασκευής του αεροδρομίου Καστελλίου δεν έχει ενταχθεί στο χωροταξικό σχεδιασμό,  χαρακτηρίζοντάς το ως μια ακατανόητη ενέργεια, η οποία ενδεχομένως να υποκρύπτει συμφέροντα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top