Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Από σήμερα η υποβολή προτάσεων των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για το Γ’ ΚΠΣ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Νοέμβριος 2002, 00:00

Ξεκινάει σήμερα η υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Μεταποίηση και τον Τουρισμό στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Γ΄ΚΠΣ...

Ξεκινάει σήμερα η υποβολή προτάσεων  για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Μεταποίηση και τον Τουρισμό στο πλαίσιο των 13 Περιφερειακών<...>

Επιχειρησιακών Προγραμμάτων  του Γ΄ΚΠΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι από σήμερα έως τις 17 Ιανουαρίου που λήγει η προθεσμία υποβολής μπορούν να προμηθεύονται το ενημερωτικό υλικό και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα 1500 περίπου υποκαταστήματα των 29 συμβεβλημένων με το Δημόσιο Τραπεζών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Δικαίωμα υποβολής πρότασης έχουν ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις καθώς και υπό ίδρυση μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πληρούν τα αναγκαία κριτήρια και η υποβολή της επενδυτικής πρότασης πρέπει να γίνει σε υποκατάστημα που βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας στην οποία θα πραγματοποιηθεί η επένδυση.

Οι Τράπεζες υποχρεούνται να προμηθεύουν τους ενδιαφερόμενους με το ενημερωτικό υλικό (έντυπα και φυλλάδια) και να παρέχουν υπηρεσίες που αφορούν στην ενημέρωση και υποστήριξή τους, ενώ παραλαμβάνουν, επίσης, το φάκελο και την αίτηση του υποψήφιου επενδυτή, αξιολογούν καταρχάς τις προτάσεις και τις προωθούν στις αρμόδιες αρχές των Περιφερειών για την τελική έγκριση χορήγησης της ενίσχυσης.
Η διαδικασία της αξιολόγησης μέχρι την τελική έγκριση της επένδυσης δεν ξεπερνά τους τρεις μήνες.
Η καταβολή της δημόσιας επιχορήγησης γίνεται μέσω των Τραπεζών μετά από έλεγχο και πιστοποίηση της επένδυσης και σε διάστημα πέντε ημερών το αργότερο. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται προς τους δικαιούχους εντελώς δωρεάν. 

Ως φορείς υποστήριξης έχουν ορισθεί οι εξής Τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Αγροτική Τράπεζα, Τράπεζα EFG Eurobank –Ergasias, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς - ETBA Bank, Citibank, Bayerische HYPO-UND Vereinsbnak, Γενική Τράπεζα,  Τράπεζα Αττικής, Εγνατία Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου, ASPIS Bank, Nova Bank, Τράπεζα Probank, Ωμέγα Τράπεζα, FBB –Πρώτη Επιχειρηματική Τράπεζα, Ελληνική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Εβρου, Συνεταιριστική Τράπεζα Ιωαννίνων “Ο Στόχος”, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Τρικάλων, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου – Λήμνου και Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top