Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διεθνές βραβείο στο Porto Skala Hotel & Village Resort

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Νοέμβριος 2002, 00:00

Ένα διεθνές τιμητικό βραβείο το “Accommodation Award” για την περίοδο 2001 απονεμήθηκε από τον μεγάλο ταξιδιωτικό οργανισμό Airtours στη<...>

διοίκηση του Porto Skala Hotel & Village Resort σε μικρή εκδήλωση που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο, όπως ανακοίνωσε με πρόσφατο δελτίο τύπου η ξενοδοχειακή επιχείρηση. Το βραβείο παρέλαβαν από την κα Sharron Foskett, διευθύντρια Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και την κα Lorraine Funnell, εκπρόσωπο Εξυπηρέτησης Πελατών της Airtours, ο κος Παπαδήμας Αλέξανδρος, ιδιοκτήτης,  και ο κος Αραβαντινός Σταύρος, διευθυντής του ξενοδοχείου.

Τα κύρια κριτήρια βράβευσης του Porto Skala Hotel & Village Resort αποτέλεσαν η φιλοξενία, η καθαριότητα, το προσωπικό, η διατροφή, οι υπηρεσίες του εστιατορίου και των μπαρ, η προσφερόμενη ψυχαγωγία και η γενική λειτουργία και εικόνα του ξενοδοχείου, όπως αυτά αξιολογήθηκαν και σχολιάστηκαν από τους πελάτες της Airtours με βάση τη συνολική εικόνα που αποκόμισαν από το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό.

Το νέο αυτό βραβείο αποτελεί το τρίτο σε σειρά που λαμβάνει το Porto Skala Hotel & Village Resort, σε συνέχεια των τιμητικών διακρίσεων που του έχουν απονεμηθεί κατά τις τουριστικές περιόδους 1999 και 2000 από την Airtours για το “υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης” που προσφέρει στους πελάτες του.

Οι εκπρόσωποι της Airtours, από τη μια πλευρά,  εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη συνεργασία της εταιρείας με τη διεύθυνση του Porto Skala Hotel & Village Resort και την εκτίμησή τους ότι το Porto Skala Hotel θα βραβευθεί και για την τρέχουσα τουριστική περίοδο 2002 για τις υπηρεσίες του προς τους πελάτες της. Ο διευθυντής του Porto Skala Hotel, από την άλλη, δήλωσε ότι οι αλλεπάλληλες βραβεύσεις του ξενοδοχείου αποτελούν την καλύτερη ηθική καταξίωση και αναγνώριση των προσπαθειών της διοίκησης και του προσωπικού για την εξυπηρέτηση των πελατών και το καταλληλότερο έναυσμα για περαιτέρω βελτίωση και εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το ξενοδοχείο Porto Skala Hotel & Village Resort βρίσκεται στη Σκάλα της Κεφαλονιάς, και μοιάζει με μικρό παραδοσιακό χωριό της Κεφαλονιάς. Είναι αμφιθεατρικά κτισμένο, όλα τα δωμάτια και κοινόχρηστα κτίρια  προσφέρουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ ο εξωτερικός χώρος είναι πυκνοφυτεμένος με δέντρα, φυτά και λουλούδια, αντιπροσωπευτικά της ελληνικής υπαίθρου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top