Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτρατηγική συμμαχία Quantas και Air New Zeland

Στρατηγική συμμαχία Quantas και Air New Zeland

Στρατηγική συμμαχία, με σημαντικές ωφέλειες για τον τουρισμό, συνήψαν οι αεροπορικές εταιρείες Quantas και Air New Zeland, στο πλαίσιο της οποίας η αυστραλιανή εταιρεία θα αγοράσει το 22,5% των μετοχών […]

Στρατηγική συμμαχία, με σημαντικές ωφέλειες για τον τουρισμό, συνήψαν οι αεροπορικές εταιρείες Quantas και Air New Zeland, στο<...> πλαίσιο της οποίας η αυστραλιανή εταιρεία θα αγοράσει το 22,5% των μετοχών της αεροπορικής εταιρείας της Νέας Ζηλανδίας, έναντι του ποσού των 492 εκ. δολαρίων Αυστραλίας.
Σύμφωνα με τον Goeff Dixon, γενικό διευθυντή της Quantas, η στρατηγική συμμαχία θα βοηθήσει και τις δυο εταιρείες να διατηρήσουν να ανεξαρτησία τους σε μια βιομηχανία που αντιμετωπίζει σημαντικές και διαρκείς δυσκολίες. Ο κ Dixon τόνισε ότι θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και στις δυο εταιρείες, ενώ θα προκύψουν σημαντικά οφέλη στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού τόσο της Αυστραλίας όσο και της Νέας Ζηλανδίας.

Ειδικότερα όσον αφορά στον τουρισμό ο γενικός διευθυντής της Quantas πιστεύει ότι η συμφωνία θα αυξήσει στον αριθμό των επισκεπτών σε κάθε μια από τις δυο χώρες κατά δεκάδες χιλιάδες κάθε χρόνο, μέσω μίας περισσότερο αποτελεσματικής προβολής και ελκυστικότερων ταξιδιωτικών πακέτων.

Η στρατηγική συμμαχία υπόκειται στην έγκριση του υπουργείου Μεταφορών και της Επιτροπής Εμπορίου της Νέας Ζηλανδίας, των μετόχων της Air New Zeland και της Αυστραλιανής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024