Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε τέντες και όχι στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Αθηνών φιλοξενούνται οι εκθέσεις

Σε τέντες και όχι στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Αθηνών φιλοξενούνται οι εκθέσεις

Σε τέντες και όχι στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Αθηνών, που θα κατασκευαστεί μελλοντικά, στεγάζονται σήμερα οι εκθέσεις, σημειώνει ο Τάσος Κούμανης πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων…

Σε τέντες και όχι στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Αθηνών, που θα κατασκευαστεί μελλοντικά, στεγάζονται σήμερα οι εκθέσεις, σημειώνει ο Τάσος Κούμανης<...> πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων (Σ.Ε.Ο.Ε.Σ), για το χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου με στόχο την διευκρίνιση της επικρατούσας κατάστασης και προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περίεργα διατυπωμένες διαφημίσεις και αναφορές στον τύπο, τις τελευταίες ημέρες, για την έκθεση Ναυτικό Σαλόνι.

Συγκεκριμένα ο κ. Τάσος Κούμανης δήλωσε τα ακόλουθα :
Οι αναφορές ότι εκθέσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο φιλοξενούνται στο νέο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού, είναι περίεργες και τελείως αναληθείς.
Οι παλαιές κτιριακές εγκαταστάσεις και ο υπαίθριος χώρος του Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού διατίθενται προσωρινά για κάθε χρήση από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και μέχρι την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του διαγωνισμού (με καταληκτική ημερομηνία την 16η Δεκεμβρίου 2002) και την εν συνεχεία ανακήρυξη του αναδόχου.
Στην απόφαση αυτή συνέβαλλε και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ., προκειμένου να εξυπηρετηθούν εκθέσεις που έμειναν άστεγες με το κλείσιμο του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.

Στον υπαίθριο χώρο του Αεροδρομίου του Ελληνικού, οι εκθέσεις που έχουν προγραμματιστεί, εγκατέστησαν προσωρινά την τέντα, που προϋπήρχε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, για να καλύψουν τη στέγασή τους.
Το νέο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο του Αεροδρομίου του Ελληνικού θα κατασκευαστεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού αφού κατεδαφιστούν το σύνολο περίπου, των υπαρχόντων κτιρίων και θα διαμορφωθεί ένα υπερσύγχρονο κέντρο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και προδιαγραφών, που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις των επομένων 50 ετών.

Τουλάχιστον ατυχής είναι, καταλήγει ο κ. Κούμανης, η αναφορά και η δημιουργία εντυπώσεων ότι οι εκθέσεις που λειτουργούν αυτό τον καιρό, στεγάζονται στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο που θα κατασκευαστεί μελλοντικά και όχι σε τέντες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024